Stranica 8 od 9 PrviPrvi ... 6789 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 351 do 400 od 439

Tema: Rodilište u Čakovcu 4. dio

zrinska avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Lucky pozzz...

sretno!!!!!

andreja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

curke koje ste bile na carskom rezu...
    moja kolegica je rodila lani CR,i sad prije nekoliko dana ju je posjetio USKOK vezano uz mito u čk rodilištu...
    da li vas je ko kaj ispitivao u svezi toga.naime ja sam rodila isto CR srećom nisam nikoga mitila(ipak je to njihov posao),ali njoj je dotični dr.(neću ga imenovat) otvoreno rekao da CR košta toliko i toliko.naime "navodno" (nije pouzdan izvor) da su se javile 83 žene koje tvrde da im je dotični naplatio CR...ako je to off topić slobodno me moderatori izbrišu,neću se ljutiti. samo me zanimaju vaša iskustva i komentari...

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Mislim da svi znamo o kojem se doktoru radi......
    I baš mi je drago da će se napokon stati na kraj svemu tome (barem se nadam...),
    pogotovo njegovoj aroganciji....

andreja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

no pa kaj je Cheerilee ti si još 2u1???
    slažem se u potpunosti s tobom.

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj andreja prvotno napisa Vidi poruku
    no pa kaj je Cheerilee ti si još 2u1???

Jesam,jesam......
    Sad sam 36tj..... Ne pijem više nikakve tablete, ne mirujem neš previše pa može krenuti svaki čas....
    Mada nemam baš nikakav osjećaj da bum skoro krenula put Čk rodilišta......

Jedino se nadam da budem ipak probala porod na stolčiću......

andreja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

ej draga želim ti da čim duže ostanete 2u1,da sve prođe u najboljem redu i sve ostalo kaj si sama želiš!!!

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Kojem? Može inicijal? Ne mogu nikak stkontati tko bi to bio....

zrinska avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

ajd drage pustite bapske priče i razglabanja...Ima i tračak nade u čk rodilištu. Ja vidim puno pozitive, zato mislite i vi pozitivno!

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Zna li netko da li dotični doktor radi ili ne (pošto je pod istragom..)?!

Poslid avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja svima predlažem da zaboravite na doktore i da svoje želje oko poroda kažete primalji.
    Ionako je porod najbolji kad je prisutna samo primalja, a doktori su čim dalje.

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ja baš nemam neke ekstra želje, osim nomalnog ponašanja i bez pametovanja tamo...
    i neke dr-e nebih voljela na porodu.....

A i neke babice su mi tako-tako, reklo bi se ; kak vjetar puše.... Baš sam se prije nekoliko tjedana neugodno iznenadila kolko jedna osoba može biti "dvolična".....
    U subotu nije bilo šefa, pa sam sama vezala pojaseve za ctg, i još me naribala kaj sam došla u osam navečer (a bila sam tako naručena dan prije...).. Čak je rekla zašto sam legla na čisti krevet a ne na onaj di je već žena ležala prije men....
    Kad sam u utorak došla na kontrolu, bio im i šef - ista sestra i sve puca od ljubaznosti.... Mislim....
    Posljednje uređivanje od Cheerilee : 30.09.2010. at 22:03

andreja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj zrinska prvotno napisa Vidi poruku
    ajd drage pustite bapske priče i razglabanja...Ima i tračak nade u čk rodilištu. Ja vidim puno pozitive, zato mislite i vi pozitivno!
    pa nisu to bapske priče,več je to istina...,dapače ja sam bila zadovoljna doktorima u čk rodilištu,i nemam zamjerke,jedino bi se jedna sestra za bebe (sestra Bes)mogla malo spustiti na zemlju i biti puuuno ljubaznija i više na raspolaganju,sve ostale sestre su mi bile ok!!!

zrinska avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Andreja čula i ja, štoviše znam da kolegica platila, nažalost. Samo sam htjela dati do znanja da ima i dobrica koje tamo rade. Imala i ja bliski susret sa sestrom u rodilištu, nažalost.

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Evo mene iz Čk bolnice,
    od petka u noći sam na odjelu ginekologije (imala sam neke trudiće koji su u subotu nestali....) i ležim na odjelu ginekologije, jer je na porođajnom totalna ludnica, gužva strašna pa žene poslije poroda jedno vrijeme provode u rađaoni......
    Uglavnom zaprimila me dr. Berkopić, drugo ime bi joj moglo biti "nježnost" , mislim da gori pregled nisam prošla u životu, bila je tolko gruba kaj to nebreš vjerovati....
    Užas!!!!!
    Nisam ni znala da ona radi gore.....

curly mama avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Cheerilee prvotno napisa Vidi poruku
    Evo mene iz Čk bolnice,
    od petka u noći sam na odjelu ginekologije (imala sam neke trnaudiće koji su u subotu nestali....) i ležim na odjelu ginekologije,
    znači u bolnici si. nadam se da bude sve o.k. s tobom i bebicom. još malo...
    Uglavnom zaprimila me dr. Berkopić, drugo ime bi joj moglo biti "nježnost" , mislim da gori pregled nisam prošla u životu, bila je tolko gruba kaj to nebreš vjerovati....
    Užas!!!!!
    Nisam ni znala da ona radi gore.....
    ma daj, baš sam iznenađena. stvarno.
    pa jesi joj skrenula pažnju tipa "auch!!!" ili sl.?

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ma jesam, al nije ona to niš registrirala...
    I još je napisala da sam došla zbog grčeva a ne trudova,
    pa su mi u subotu ujutro radili urinokulturu, hrpu briseva i štajaznam jer se kao takvi grčevi mogu javiti od neke infekcije....
    I zato sad nebrem doma, moram pričekati nalaze.....

I niš, sad sam u bolnici i čekam.......
    Posljednje uređivanje od Cheerilee : 04.10.2010. at 15:09

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Cheerilee a tu te moram tražiti, a?
    baš mi žao za pregled i što je takva gužva
    nadam se da budete vas dvoje ok
    kad bi mogla doma, ak je sve ok?
    Posljednje uređivanje od Ginger : 04.10.2010. at 22:46

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Ginger prvotno napisa Vidi poruku
    Cheerilee a tu te moram tražiti, a?
    baš mi žao za pregled i što je takva gužva
    nadam se da budete vas dvoje ok
    kad bi mogla doma, ak je sve ok?

Da, da i tu sam....
    Ako bude sve ok (tj. ako budu nalazi danas do vizite mogla bih danas...), a i nadam se tomu jer je sve stalo i trudovi i trudići.....
    A i nerade mi ni uzv, ni pregled, ni ctg.... Niš samo ležim....

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

pa onda se nadam da ideš doma
    samo ležati je ljepše u vlastitom krevetu
    i drž se

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Evo ja se upravo vratila iz bolnice, imogu smao reći; katastrofa, jad i bijeda, svi neljubazni (mogla bih se raspisati al ipak ću se suzdržati..) - čast izuzecima, al opće stanje na odjelu je očajno!
    Možda zato je baš ovaj tjedan dana kak sam ležala tamo nije bilo šefa pa se nezna "ko pije ko plaća", al nadam se da za koji dan dok idem roditi nebudem zatekla takvu situaciju, jer onda rađe rodim doma.....

Bipsić avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

drago mi je da si došla doma... a nije mi drago zbog tvojih loših iskustava...

a čuj draga, ti ionak rađaš ekspresno, pa kaj bi ti falilo da to doma obaviš?
    Posljednje uređivanje od Bipsić : 07.10.2010. at 21:36

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Pa čuj, razmišljala sam o tome....
    Ako bude kojim slučajem dežurna Dr. Berkopić (valjda slobodno pišem ime) kad dođem rađati, sigurno neću ući u rađaonu, nema teorije.....
    Ta me više nebu takla.
    Al u ponedjeljak se vraća šef pa bu valjda više reda, a do tada bum valjda 2u1...

Neradi se o tome da sam ja osjetljiva, ali čisto neki ljubazan odnos nebi bio naodmet, kako sam i napisala ranije, čast izuzecima....
    Neki se slikaju po novinama i predstavljaju se kao ljubazni, stručni, spremni saslušat ženu, a danas (isto kao i prije 8tj) sam bila svjedok vike i galame koju je priredila jedna od babica tamo, a slovi kao jedna od onih koja spada i "dream team".....
    Bit će da je ljubazna samo prema onima koje poznaje.....
    Posljednje uređivanje od Cheerilee : 07.10.2010. at 23:13

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Pa čuj, razmišljala sam o tome....
    Ako bude kojim slučajem dežurna Dr. Berkopić (valjda slobodno pišem ime) kad dođem rađati, sigurno neću ući u rađaonu, nema teorije.....
    Ta me više nebu takla.
    Al u ponedjeljak se vraća šef pa bu valjda više reda, a do tada bum valjda 2u1...

Neradi se o tome da sam ja osjetljiva, ali čisto neki ljubazan odnos nebi bio naodmet, kako sam i napisala ranije, čast izuzecima....
    Neki se slikaju po novinama i predstavljaju se kao ljubazni, stručni, spremni saslušat ženu, a danas (isto kao i prije 8tj) sam bila svjedok vike i galame koju je priredila jedna od babica tamo, a slovi kao jedna od onih koja spada i "dream team".....
    Bit će da je ljubazna samo prema onima koje poznaje.....

Ne brini se.... Mislim da su svi sad tamo malo pod stresom zbog istrage oko mita i sl... Bu ih prošlo... Tresla se brda rodio se miš. Nikom se nikaj neće desiti, i za neko vrijeme sve će biti po starom... Sretno!!!

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj frankie 100 prvotno napisa Vidi poruku
    Ne brini se.... Mislim da su svi sad tamo malo pod stresom zbog istrage oko mita i sl... Bu ih prošlo... Tresla se brda rodio se miš. Nikom se nikaj neće desiti, i za neko vrijeme sve će biti po starom... Sretno!!!
    A gle ja sam tamo došla jer sam očito imala neke komplikacije u trudnoći i ni najmanje me ne zanima tko je pod stresom, tko pod istragom, sami si zakuhali pa nek snose posljedice....

S time da je dotični Dr. kojeg se istražuje bio i ljubazan i korektan (jako sam se iznenadila njegovom ljubaznošću, čak štoviše bila sam u )
    - grubost liječnice koja me zaprimila nema veze s istragom
    - neljubaznost babice koja se jučer derala po rađaoni također nema veze sa istragom (razljutila ju neka romkinja..)

Nisam ja tamo došla da netko istresa svoj bijes i nervozu na mene.

Ne očekujem da me se perom gladi, al čisto malo više ljubaznosti bilo bi dovoljno.....

zrinska avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Mila Cheerilee ja samo nagađam o imenima (može pp), ne znam na kog ide, ali prije godinu i kusur stanje bilo isto. Sramotno što je jedna kava dovoljna za lijepe riječi i ljubaznost. Nažalost

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ma je Cherilee, imaš pravo. I ja sam rodila u šestom mjesecu i isto tako je bilo svašta. Nisam baš mogla odmah dojiti, pa sam molila dohranu.... Da ti ne pričam... Pojedine babice su se prema meni ponašale kao prema mačehi koja truje svoje dijete. S tim da moram napomenuti da su im pedijatrice rekle da mi dohranjuju bebu. Neke su ga nahranile, tak da je bil zadovoljan i prospavao po dva tri sata, a dvije babice (točno sam znala dok je bila njihova smjena) su mu dale tek toliko da su ga rasrdile. Možeš si misliti kakvi su mi bili dani i noći u rodilištu. Dok su ove dvije bile dežurne moje malo zlato je cijelu noć plakalo... Kaj se tiče doktora, isto tako, dotični doktor koji je navodno pod istragom, bio je savršeno ljubazan, korektan i drag prema meni a da mu nisam davala nikakvo mito. Carski rez je obavio dr. Podoreški, isto tako bez ikakvog mita i ne znam čega... Čak me je i došel pogledati i popričati sa mnom nakon operacije, i ja sam mu rekla da mu moram neku sitnicu dati u znak zahvalnosti. Odmah mi je napomenuo da ne prima novce i sl. Eto...

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ma muka mi ječim se sjetim da moram ići tam roditi...
    Dvaputa sam rodila tamo i bila sam stvarno zadovoljna al neznam, sad kao da stvari idu na gore a ne na bolje...
    Badava njima obnavljaju odjele, opremaju ih novitetima i sl. kad osoblje postaje sve neljubaznije.....
    Neznam dal da uopće tražim porod na stolčiću kad dođem...

Sad samo ležim i molim se da porod ne krene prije ponedjeljka jer tada se (mislim barem) vraća Dr. Škvorc pa bu i malo više reda na odjelu.... Nadam se da neće krenut ranije, jer ovo kaj sam doživjela ovih dana stvarno je užasno za jednu ženu pred porod....

Dobro je kad dođeš, rodiš, i gotovo...
    Al pošto sam ležala na ginekologiji (na porođajnom nije bilo mjesta..) i svako malo odlazila u rađaonu na pregled i ctg svašta sam doživjela, nešto se dogodilo meni nešto drugim ženama......
    Posljednje uređivanje od Cheerilee : 08.10.2010. at 23:13

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Evo, od prijetećeg prijevremenog poroda stigli mi i do 38.tj pa se u petak trebam javiti u Ginekološku ambulantu, u novoj bolnici, na kontrolu....

Znade li netko (od vas frišekih koje ste rodile) u kolko sati treba doći? 7 ili 8? Sestra od ginice mi je davala uputnice i rekla kad da se javim, al zaboravih..... Tipično trudnički....

Bipsić avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

još buš ti do termina dogurala draga!

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Bipsić prvotno napisa Vidi poruku
    još buš ti do termina dogurala draga!

Joj, nebi hvala......
    Predugo mi je još to....
    Ovo čekanje me izluđuje, i sad stalno razbijam glavu na koju ekipu budem naletila....
    Ma....

curly mama avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ma draga, daj se opusti! sve bude onako kak treba biti. koja god ekipa da bude! nitko tebe ne bude porodio, već budeš ti rodila svoju bebu. pusti neka sve ide svojim tijekom. ovo ti je treći put i već otprilike znaš kak sve to ide. izbori se i jasno izgovori ono što želiš. bude li se neko bahatio ili radio psihozu koja ti ne odgovara, zamoli muža (ili ko bude ti već u pratnji) da smiri situaciju.
    puno ovisi i o tebi samoj i o tome kako se postaviš. budi ljubazna ali odlučna.

evo, primjer, na odjelu, nakon što rodiš, sestre stvarno znaju biti bez manira i sasvim nepotrebno drske. ja sam bila presretna što sam držala svoje dijete u naručju i nitko mi nije mogao pokvariti taj feeling. pitala sam se mrze li te žene same sebe, svoj posao i život...jednostavno mi je ih je bilo žao. jer ja sam tu još samo par dana a one će iz dana u dan ulaziti i izlaziti iz te sobe, frkati nosom, bahatiti se, preokretati očima...tužnog li života!
    generalno, moja su iskustva pozitivna, ali neke me stvari užasno smetaju. ma nije to samo u rodilištima! to pomanjkanje kulture i vještine ophođenja s ljudima toliko nedostaje u našem društvu. ako to već ne dolazi prirodno, takve stvari treba učiti. postoje danas seminari i razne edukacije.
    grozno je kad naiđeš na nekulturu na šalteru, u dućanu, na poreznoj...ali u bolnici, u spavaćici ili još gore- gola...ili nakon nekoliko sati trudova, ma kak se možeš osjećati- jadno, bespomoćno i poniženo u najmanju ruku. znam da se neke žene tada nisu u stanju boriti za sebe. ali mislim da bi i tada trebale...iz petnih žila!

Bipsić avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

curly mama - jako lijepo si to rekla...

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Je je, kovrčava, lijepo rečeno....
    Ma kod mene nije upitan strah od porođaja već od tog odnosa osoblja prema meni (i drugim ženama...)....
    Al evo, upravo me zval mm, šef se vratil pa sam mirnija.... Mogu odahnuti, sad bu valjda više reda.....

Idem u petak oko 10 u gin.ambulantu na kontrolu, ako ne krene ranije.....
    Joj, klinci su već nestrpljivi kad će beba....

curly mama avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ma kod mene nije upitan strah od porođaja već od tog odnosa osoblja prema meni (i drugim ženama...)....
    znam, tak sam i skužila.

samo hrabro...i sretno!

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Joj, nebi hvala......
    Predugo mi je još to....
    Ovo čekanje me izluđuje, i sad stalno razbijam glavu na koju ekipu budem naletila....
    Ma....
    Ma neš valjda naletila na dr. Berkopić... A meni su svi ostali bili jako ok, i Muršić, i Podoreški, i Radanica (s njima sam u rodilištu najviše kontaktirala, jer su ostali bili na GO)... Jedino mi se zamerila Topličancova.. Dok sam se spremala već doma, jer mi me Muršić rekel da bum išla sutra doma, ujutro je došla ona na vizitu drito s godišnjeg. Meni nalazi nekaj nisu bili dobri s urinokulturom, ali i Muršić i Podoreški su rekli da bu sve ok uz antibiiotik i da idem doma. Na viziti ujutro Topličancova mrtva hladna grune da ne mogu ići doma dok ona ne vidi nalaze (zamisli ti to... ONA). Ja sam rekla da su mi ova dvojica rekli da mogu doma piti antibiotike, i da se događa kod carskih da nisu bajni nalazi urinokulture. Hladno me je odmerila i rekla: "Dok JA vidm nalaze!". Moš si mislit.. Velika šefica... Pa kaj su ovi dva bedaki koji niš ne znaju ili kaj? Svijet mi se skoro srušil... NE IDEM DANAS DOMA!!! Ronila sam suze ko luda... Dobro kaj je Muršić bil tam, sredio kaj su nalazi odmah došli (a nisu bili bajni), dal mi antibiotike i pustil me doma... Inače bi valjda obnorela tam. Kaj se tiče babica, tu baš nikaj nebreš izbjeći, nažalost...

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Za Dr. B. imam specijalni poklon, ali tek nakon poroda.....
    Čisto da mi srce bude na mjestu...
    Posljednje uređivanje od Cheerilee : 13.10.2010. at 15:01

zrinska avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Tak je! prvo se ti porodi...a onda ostalo...nadam se da bu kretko i lipo sve završilo...Naravno i svakako se pohvali s prinovom

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Evo, vratila se ja s kontrole...
    U rodilištu sam bila, ne u ambulanti.....
    I kaj, jednio mogu reći; Red, rad i disciplina! I svi ljubazni, ajme meni....
    Bit će da je u ovom slučaju istinita ona; "Kad mačke nema, miševi kolo vode"!!!!

Sto i jedan naspram onoga od prošlog tjedna....
    Posljednje uređivanje od Cheerilee : 15.10.2010. at 16:17

zrinska avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Cheerilee rodila malog Tomu...Čestitke!!!!!

Bipsić avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

da, rekla je da je bilo lagano, brzo i super!
    čestitam i ovdje!
    i čekamo da se javi da čujem dojmove iz prve ruke...

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Cheerilee rodila malog Tomu...Čestitke!!!!!

Evo Zrinska vas obavijestila,

Eto, naš dečkić se rodio u subotu ujutro,
    porod je bio lagan i brz, ekipa na porodu isto super....

Bila sam sama u rađaoni, i to u onoj sobi sa stolčićem pa smo bili u miru unutra (mm bio samnom...).
    Nisam rodila na stolčicu, već na novom krevetu kojeg imaju - krevet je električni, ima jedno desetak položaja u koje se može staviti. Pa su mi tik pred sam izgon stavili krevet u položaj "stolčića" bez da sam morala silaziti dolje....

Babice su mi masirale međicu toplim uljem prije i za vrijeme izgona pa nije bila potrebna epiziotomija....

Na porođajnom odjelu isto sve ok, sobe su dvokrevetne, bebe su s mamama 24sata, u sobi ih pregledava pedijatrica, kupa ih se tu, mjenjaju se im pelene, vaganje isto u sobi....
    Mog su dečkića nosili jedino na uzv kukova, i to su ga vratili za 15minuta....

Uglavnom, zadovoljna sam svime.
    Posljednje uređivanje od Cheerilee : 25.10.2010. at 17:23

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ah da,
    mi smo još u bolnici, sutra idemo doma....

Ako imate pitanja, pitajte slobodno......

Bipsić avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

baš mi je drago kaj je sve prošlo tak super!

zrinska avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Daješ volju svojim poztitivnim iskustvom

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Daješ volju svojim poztitivnim iskustvom

Samo naprijed!!!!!!!

andreja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

cheerilee čestitke na malom TOMI!!!!

Poslid avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Moje velike čestitke

Riana avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Čestitke!

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Čestitkama se pridružujem i ja!!! HIP HIP HUUUUURA!!! Za naše dečke

I mi se rodili..danas nam je mjesec dana...

Ja osobno imam svake pohvale. Ima nas svakakvih..i nas rodilja i njih djelatnika,vidi se izuzetan napredak kroz ovih mojih osam godina rađanja, u mediscinskom pristupu i ljudskom stavu.
    Sva četiri poroda obavila sam u Čakovcu i nijednom nisam požalila i i uvijek bi ponovno odabrala Čakovec.

curly mama avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

sikica, četvrtooo!!! ma svaka čast!

čestitam vam cure na prinovama.

Stranica 8 od 9 PrviPrvi ... 6789 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove