Pokazuje rezultate 1 do 50 od 439

Tema: Rodilište u Čakovcu 4. dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj frankie 100 prvotno napisa Vidi poruku
    Ne brini se.... Mislim da su svi sad tamo malo pod stresom zbog istrage oko mita i sl... Bu ih prošlo... Tresla se brda rodio se miš. Nikom se nikaj neće desiti, i za neko vrijeme sve će biti po starom... Sretno!!!
    A gle ja sam tamo došla jer sam očito imala neke komplikacije u trudnoći i ni najmanje me ne zanima tko je pod stresom, tko pod istragom, sami si zakuhali pa nek snose posljedice....

S time da je dotični Dr. kojeg se istražuje bio i ljubazan i korektan (jako sam se iznenadila njegovom ljubaznošću, čak štoviše bila sam u )
    - grubost liječnice koja me zaprimila nema veze s istragom
    - neljubaznost babice koja se jučer derala po rađaoni također nema veze sa istragom (razljutila ju neka romkinja..)

Nisam ja tamo došla da netko istresa svoj bijes i nervozu na mene.

Ne očekujem da me se perom gladi, al čisto malo više ljubaznosti bilo bi dovoljno.....

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ma je Cherilee, imaš pravo. I ja sam rodila u šestom mjesecu i isto tako je bilo svašta. Nisam baš mogla odmah dojiti, pa sam molila dohranu.... Da ti ne pričam... Pojedine babice su se prema meni ponašale kao prema mačehi koja truje svoje dijete. S tim da moram napomenuti da su im pedijatrice rekle da mi dohranjuju bebu. Neke su ga nahranile, tak da je bil zadovoljan i prospavao po dva tri sata, a dvije babice (točno sam znala dok je bila njihova smjena) su mu dale tek toliko da su ga rasrdile. Možeš si misliti kakvi su mi bili dani i noći u rodilištu. Dok su ove dvije bile dežurne moje malo zlato je cijelu noć plakalo... Kaj se tiče doktora, isto tako, dotični doktor koji je navodno pod istragom, bio je savršeno ljubazan, korektan i drag prema meni a da mu nisam davala nikakvo mito. Carski rez je obavio dr. Podoreški, isto tako bez ikakvog mita i ne znam čega... Čak me je i došel pogledati i popričati sa mnom nakon operacije, i ja sam mu rekla da mu moram neku sitnicu dati u znak zahvalnosti. Odmah mi je napomenuo da ne prima novce i sl. Eto...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •