Pokazuje rezultate 1 do 50 od 439

Tema: Rodilište u Čakovcu 4. dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj Cheerilee prvotno napisa Vidi poruku
    A ja mogu vjerovati, nažalost...
    Imala sam isto tu nesreću da sam naletila na nju, pisala sam o tome prije par stranica....
    Neznam di je dotična završila medicinu i specijalizirala a niti tko ju je zaposlil, jer žena niti ima pristup a čini mi se niti volju.....
    Uvijek je namrgođena, ženama se uopće ne obraća direktno, već samo u bradu neš mrmlja...
    Ah....
    U Zagrebu je završila medicinu, vele da ima fotografsko pamčenje i da je bila od boljih studenata. Završila je u roku. No mislim da bubanje nije bit medicine. Specijalizacija - Petrova, ak se ne varam.
    Dotična ima jaaaako puno novaca, odnosno jaaaako bogatog oca. Vjerojatno se zato i tak ponaša.
    Inače hladna i drska i privatno.

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj frogy prvotno napisa Vidi poruku
    U Zagrebu je završila medicinu, vele da ima fotografsko pamčenje i da je bila od boljih studenata. Završila je u roku. No mislim da bubanje nije bit medicine. Specijalizacija - Petrova, ak se ne varam.
    Dotična ima jaaaako puno novaca, odnosno jaaaako bogatog oca. Vjerojatno se zato i tak ponaša.
    Inače hladna i drska i privatno.

Znam ti ja draga sve to, samo nisam baš htjela ovako javno napisat ovo za utjecajnog tatu....
    A to što je bila najstudent, niš ne znači jer pristup joj je za -100....

Srećom nisam se više susretala s njom.....

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj Cheerilee prvotno napisa Vidi poruku
    Znam ti ja draga sve to, samo nisam baš htjela ovako javno napisat ovo za utjecajnog tatu....
    A to što je bila najstudent, niš ne znači jer pristup joj je za -100....

Srećom nisam se više susretala s njom.....
    Slažem se. Dobar student medicine (u teoriji) ne znači nužno i dobar liječnik. A kaj se tate tiče, pa "zna se" .
    A valjda je u bolnici da odradi svoje, pa bude si privat otvorila. Bar se nadam, za dobrobit svih budućih rodilja....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •