Citiraj mishekica prvotno napisa Vidi poruku
Kad krenete u bolnicu u trudovima, odmah si ponesite sve što mislite, ali si u jednu manju torbu uzmite stvari koje vam trebaju za porod i razdoblje neposredno poslije, a sve ostalo u veću torbu koju će vam partner donijeti kad mu dopuste. Naglašavam to zato što na trudničkoj ambulanti stoje malo drugačije upute. Dakle, za porod uzmite spavaćicu, papuče, gel za tuširanje (ako želite - za poslije klizme). Ja sam si i zube oprala u trudovima. Za poslije poroda trebate drugu spavaćicu, čarape (ako ih nosite), jednokratne gaćice, uloške. Mislim da je to sve. Plus ono što još nosite u sobu (veća torba).
Zaboravila sam spomenuti ručnik. Svakako se tuširate poslije klizme (osim ako je ne dobijete) i poslije poroda. Najbolje pripremite dva ručnika (u tu manju torbu koja odmah ide s vama).
Što se papuča tiče, ja sam si uzela crocsice da ne moram brisati noge nakon tuširanja jer se nisam mogla sagnuti. Ni prije ni poslije.

Što se pak tiče stvari za boravak u bolnici, slobodno pitajte ako vas nesto zanima. Većina ima djecu pa se valjda sjećate otprije. Samo bih htjela naglasiti da traže vlažne maramice za bebinu guzu. Ja ih, naravno, nisam imala jer ih ne planiram koristiti, no nije moglo bez njih pa je muž naknadno donio.