Pokazuje rezultate 1 do 50 od 766

Tema: Vinogradska - novosti

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    lella.I.B avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

i ja sam rodila u Vinogradskoj četvero od svojih petero klinaca, zadnji put prije 9mj. nisam pojma imala da imam i neka svoja prava, iako sam se za dosta toga 'izborila', pa me me uopće nisu dirali, na čemu sam im zahvalna. jedino je taj CTG zbilja dosadan i iritira. muž je bio samnom i to mi je uvijek od presudne važnosti. inače, babice su bile predivne i zbilja sam im zahvalna.

Elluna avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj Elluna prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, zna li koja može li se u Vinogradskoj sada rađat u bilo kojem drugom položaju osim ležećem / poluležećem?

Zanima me konkretno porod na stolčiću, ali mi se čini da će me samo blijedo ili pošprdno pogledat ako pitam za takvo što
    6 dana nakon ovog posta ja rodila svog sinčeka
    Sad za mjesec dana stiže i seka

Citiraj nela30 prvotno napisa Vidi poruku
    u Vinogradskoj imate i mogućnos rađanja u kadi, samo što to nitko od rodilja nezna, a on ne nude tu opciju.ležala sam dva tjedna na patologiji trudnoće i čula sam piču da imaju kadu, onda sam pitla sestru sa odjela koja me je odfurla (čitaj prošvercala) do rađaone da je i vidim. samo je jednom bila u upotrebi i to je žalosno da Zagrebčanke za takav porod putuju u Rijeku ili Varaždin.
    Ja sam čula da se kada ne koristi jer nemaju osposobljeno osoblje za porod u kadi. Šteta.
    Baš dobro da onda imaju kadu...

Citiraj crvic prvotno napisa Vidi poruku
    nedavno sam rodila u vinogradskoj i imam predivan porod za sobom, sam izgon smo moja vrapcica i ja odradile cuceci
    nisam mogla vjerovati da cucim i radjam u vinogradskoj. ali, zbilja je prekrasno tako roditi i jos sam pod dojmom kako smo nas dvije to super odradile.
    primalje su bile divne, nitko se nije uplitao u moj porod i imala sam osjecaj da sam sama. odmah su mi je dale "pod spavacicu" i tako smo se mazile. nakon vaganja i kupanja, mm, vrapcica i ja smo jos tri sata uzivali u boxu.
    S obzirom da stolčeka nema, ovo je najbliže onda ideji i želji koju ja imam za porod.
    A da pitam kao pravi bleso - di si čučala? Na podu? Na stolu? U boxu?
    To si tražila prije? Kome si rekla? Jel bilo problema?
    Za mjesec dana idem opet i voljela bi biti u malo prirodnijem položaju.
    Znam da je doktorima lakše dok ja ležim, ali ježiga, ja rađam, a meni je lakše ne ležat, ne?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •