Citiraj Elluna prvotno napisa Vidi poruku
Cure, zna li koja može li se u Vinogradskoj sada rađat u bilo kojem drugom položaju osim ležećem / poluležećem?

Zanima me konkretno porod na stolčiću, ali mi se čini da će me samo blijedo ili pošprdno pogledat ako pitam za takvo što
6 dana nakon ovog posta ja rodila svog sinčeka
Sad za mjesec dana stiže i seka

Citiraj nela30 prvotno napisa Vidi poruku
u Vinogradskoj imate i mogućnos rađanja u kadi, samo što to nitko od rodilja nezna, a on ne nude tu opciju.ležala sam dva tjedna na patologiji trudnoće i čula sam piču da imaju kadu, onda sam pitla sestru sa odjela koja me je odfurla (čitaj prošvercala) do rađaone da je i vidim. samo je jednom bila u upotrebi i to je žalosno da Zagrebčanke za takav porod putuju u Rijeku ili Varaždin.
Ja sam čula da se kada ne koristi jer nemaju osposobljeno osoblje za porod u kadi. Šteta.
Baš dobro da onda imaju kadu...

Citiraj crvic prvotno napisa Vidi poruku
nedavno sam rodila u vinogradskoj i imam predivan porod za sobom, sam izgon smo moja vrapcica i ja odradile cuceci
nisam mogla vjerovati da cucim i radjam u vinogradskoj. ali, zbilja je prekrasno tako roditi i jos sam pod dojmom kako smo nas dvije to super odradile.
primalje su bile divne, nitko se nije uplitao u moj porod i imala sam osjecaj da sam sama. odmah su mi je dale "pod spavacicu" i tako smo se mazile. nakon vaganja i kupanja, mm, vrapcica i ja smo jos tri sata uzivali u boxu.
S obzirom da stolčeka nema, ovo je najbliže onda ideji i želji koju ja imam za porod.
A da pitam kao pravi bleso - di si čučala? Na podu? Na stolu? U boxu?
To si tražila prije? Kome si rekla? Jel bilo problema?
Za mjesec dana idem opet i voljela bi biti u malo prirodnijem položaju.
Znam da je doktorima lakše dok ja ležim, ali ježiga, ja rađam, a meni je lakše ne ležat, ne?