Results 1 to 50 of 766

Thread: Vinogradska - novosti

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post

E cure btw Vin vam se preuređuje i sad će biti rooming in.Makar koliko shvaćam bit će opcionalan odnosno po izboru. Bivše dječija soba se sad pretvara u dodatne sobe.

sillyme's Avatar

Quote Originally Posted by sandra23 View Post
    E cure btw Vin vam se preuređuje i sad će biti rooming in.Makar koliko shvaćam bit će opcionalan odnosno po izboru. Bivše dječija soba se sad pretvara u dodatne sobe.
    Ne kuzim ovo opcionalan - pa i na sd ti odnesu bebu ako kazes da si preumorna.
    ontopic Vinogradska - slabo ce biti koristi od rooming-ina ako se sestre za bebe ne "poprave" - kad sam ja bila uvijek su bile samo dvije, obicno pretrgane trceci izmedju 80 rodilja, i pretezno bile lose volje i ne bas od koristi kad su problemi s dojenjem u pitanju. Da ne spominjem da ako ti je bila potrebna pedijatrijska sestra prvo pozvonis, pa dodje sestra za babinjace, pa joj kazes da ti treba pedijatrijska sestra, pa cekas da prva sestra javi drugoj sestri pa dok ih docekas... I olako propisuju zabranu dojenja - imas temperaturu, ragade i sl - odmah kazu da ne dojis (tako su zabranili i mojoj cimerici i meni - od nas 4 u sobi 2 smo imale zabranu dojenja).

Na sd je to bolje rijeseno, odvojena su zvona za pedijatrijske sestre i za sestre za babinjace, a prakticno nista im nije razlog za zabranu dojenja (makar, s mojim sadasnjim iskustvom, da mi opet zabrane dojiti u Vinogradskoj ne bih se jednostavno obazirala na zabranu)...