radovi su još u tijeku....neznaju kad će biti gotovi....i ako svaki dan tamo rade i praše, moram reći da su tete čistačice jako vrijedne i nastoje smanjiti količinu prašine po hodniku... stvarno se ne raznosi okolo...
prije 3 godine kad sam tamo rađala, oni su imali svoje spavaćice za sve pacijentice, sada su jako kratki sa brojem istih tako da svaka pacijentica nosi svoje u koju ju obuku nakon poroda.
prije sam išla sama nakon 2 sata od poroda pod tuš, sad te sestre voze i pomognu ti se otuširati i obući te.
klistir i brijanje više nisu po defoltu, (ja sam imala sreću i sve to izbjegla,iako ni taj klistir nije tak neš prestrašno)
ekipa je "pomlađena", većina ih je super, al med svakim žitom ima kukolja,jel....al veeeelika većina je divna (posebno ekipa u rađaoni)
bebice su skoro pa cijeli dan bile s nama -od 5 ujutro do 11 navečer, odnosili bi ih samo za vrijeme vizita i posjeta
sestre, ginekolozi i pedijatrice divni, pristupačni, strpljivi .... trude se sve objasniti i pomoći....
čak je i "ozloglašeni" dr.Ivičević na mene ostavio odličan dojam,i u trudničoj ambulanti i gore na odjelu...stvarno je jedan divan i nježan doktor....
imam samo riječi pohvale i ovaj porod mi je stvarno prošao i brzo, i lako i u jednom divnom iskustvu (što se nemože reć za prvi put) iako mm nije bio samnom na porodu jer je bio bolestan,al ja sam to odradila za manje od 2 sata.

Odgovori s citatom