Pokazuje rezultate 1 do 50 od 766

Tema: Vinogradska - novosti

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

a smije li se odbiti rooming in?

leptiric_zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj babyboys prvotno napisa Vidi poruku
    a smije li se odbiti rooming in?
    Jedina Vinogradska je bolnica u kojoj će biti rooming na izbor. Dakle, smiješ odbiti. Ja sam rodila 9.1. u Vinogradskoj i jako sam zadovoljna sa svima. Radovi su bili ali ih uopće nisam "osjetila". tete čistilice su prale pod 50x dnevno. Koliko ja znam tada nije bilo govora o povećanju kupaonica. Što se tiče rooming, sve je to super, bebice s nama, ali ako ću ponovno roditi ne bi nikad pristala na to ( a kad sam odabrala Vinogradsku da ću tamo roditi jedini minus mi je bio što nema rooming). Ali s ovim iskustvom mi je drago da ga nije bilo. Ja nisam bila u stanju odnijet platu od ručka/večere na hodnik, a kamoli da se brinem za dijete. 3 dana ste tamo, bebe su skoro stalno s vama preko dana, uzmite si tih 3 dana da se možete naspavati, malo barem odmoriti za ono što vas čeka doma. Sjećam se ja sam svojim cimericama rekla na dan kad sam izlazila doma(prvorotka), sve je to super drage moje, ali noćas smo moja bebica i ja same. Nisam cijelu noć spavala (ona je) iz straha. Samo se odmarajte.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •