Franny, meni je strašna politika neonatologije u Vinogradskoj koja dopušta dojenje zdravog djeteta sa manjim zdravstvenim problemom samo jednom dnevno na manje od sat vremena, dok majka leži kat niže. Što više , takva politika tamo traje i danas iako bih ja to smatrala najgrubljim kršenjem zakona tj. uskraićivanjem dojenja dijetetu koje je sposobno dojiti (treba imati na umu i činjenicu da neke majke nisu sposobne izadajti i tako održavati laktaciju). Isto tako moje dijete je bilo vrlo teško bolesno (vrlo kompleksna srčana greška) smješteno na najtežoj neonatologiji u zemlji (Rebro) i ja sam mogla biti uz njega od 12-18 ati , a mogla sam i dolaziti na podoje/izdajanj svaka tri sata ako sam htjela tj.bila sposobna obzirom da nisam imala smještaj (niti na Rebru postoji smještaj za majke). To pišem zato da mi roditelji postanemo svijesni da bi bolnice mogle i trebale nama i našoj djeci pružiti puno više od ovih mrvica koje daju i za takvu promjenu ne treba nikakav novac (niti ja pričam o bilo kavom hotelskom smješaju).