26.1. sam rodila u Vinogradskojh i moram reći da sam malo više očekivala.. dajem im ocijenu +3 do -4.
Ono što je meni zasmetalo je da se dežurni doktor (tu noć kad sam rađala ) pokupio i nestao, ostavio neku mladu doktoricu samu i ona je sirota trčala između četiri boksa, tri žene je porodila a ja sam dočekala jutarnju smjenu . Porod mi je završila babica (dajem joj +5) , fenomenalna žena..
Sestre koje se brinu o bebicama i dojenju mi nisu ništ pomogle. Čim bi mala stavila cicu u usta one bi netragom nestale. Imale smo velikih problema jer mala nije mogla disati kroz nos pa nije ni mogla gutati . Tek patronažna je skužila u čemi je problem i spasila mišicu od totalne dehidracije i ponovnog povratka u bolnicu.
S tim da sam ih jedno pet puta zvala onim zvonom i nisu došle ni jednom..
Velika kupaona je skoro stalno bila zadimljena , došlo mi je da se s nekim potučem tamo.. pa zar i ja moram smrditi svom djetetu zbog nečje ovisnosti..
A sa odnošenjem beba sam bila jako zadovoljna ( zbog toga sam i izabrala Vinogradsku) jer sam se uspjela ljepo odmoriti i naspavati, i čak se družiti s drugim mama ..
i na kraju opet bi išla tamo roditi, al bi tražila bez roominga .