-
Ontopic cuvanja beba i rooming in - moj je drugi dan plakao ko blesav cim bi ga skinula s cice. Tako da meni nije bio neki posebni ostaviti ga na "cuvanje" - jer se cuvao sam u kreveticu - nego mi je bio bad sto im urla dok sam na wc-u. A sto ces, plako je tih par minuta, nije da se nece naslusati toga i same od svojih beba iducih mjeseci...
Stvarno mislim da rooming in u Vinogradskoj ako je tako naprecac uveden sigurno nije neka sreca - kad sam bila pred tri godine bile su samo dvije pedijatrijske sestre, i nisu bila odvojena zvona za njih i za sestre za babinjace - tako da ako ti je trebala ped. sestra prvo si zvonio, onda nakon n minuta dodje "kriva" sestra, pa kazes da trebas ped. sestru, pa opet cekas novih n minuta dok se ista pojavi (a ponekad se i ne pojavi - pa opet zvonis i sve ispocetka). Da ne spominjem da su dvije sestre puno premalo za tu kolicinu bebica i mama koje trebaju pomoc.
Ja sam bila sedam dana (nakon cr) i bogme su mi neke okretale ocima. A dojenje je islo koma - tj. nije islo...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma