Pokazuje rezultate 1 do 50 od 766

Tema: Vinogradska - novosti

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    glitterbomb avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

imam par pitanja iako imam još dugo dugo do poroda, al šta ću kad mi vrag ne da mira

uglavnom, čitam o rodilištima i vidim da vinogradsku uglavnom svi hvale. zanima me samo da li za cijelo vrijeme poroda puštaju da se namještaš kak ti paše (nema teorije da rađam ležećki ), da li tata može cijelo vrijeme biti prisutan i što ako je sezona gripe? onda ostaneš sama na porodu ili kaj?

hvala!

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj glitterbomb prvotno napisa Vidi poruku
    imam par pitanja iako imam još dugo dugo do poroda, al šta ću kad mi vrag ne da mira

uglavnom, čitam o rodilištima i vidim da vinogradsku uglavnom svi hvale. zanima me samo da li za cijelo vrijeme poroda puštaju da se namještaš kak ti paše (nema teorije da rađam ležećki ), da li tata može cijelo vrijeme biti prisutan i što ako je sezona gripe? onda ostaneš sama na porodu ili kaj?

hvala!
    kod nas je tata bio cijelo vrijeme prisutan i to oba puta
    nisu mi dali da se namještam, niti da odem na wc, niti da promijenim bok, ali mi ovaj put nakon x vremena ipak ponudili pilates loptu

jurisnik avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

hvala!
    d je (prije pet godina) rođena u sezoni gripe i tata nije mogao biti na porodu.
    možeš misliti koji mi je to bio šok s obzirom da to uopće nisam očekivala.
    u isto vrijeme su radnici šetali po rodilištu i ulazili u sobe.

Ivček avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

hvala!
    Prvi put su tatu pustili nakon sat i pol i potjerali ga 10 minuta nakon rođenja, a drugi put je od samog početka bio i poslije još sat vremena. Oba puta sam odmah išla u box, u predrađaonu ne smiju tate i oba puta nije bila gužva.

Krevet je bio s blago dignutim uzglavljem, na CTG sam bila spojena pa nije bilo šanse za neko kretanje ( inducirali su porod zbog lošeg ctg-a pa sam morala biti stalno spojena). Pomogli smo si sami koliko smo mogli. MM je s daljinskim ispod kreveta skroz dignuo uzglavlje. Skoro cijelo vrijeme smo bili sami pa sam se ja po krevetu namještala koliko sam mogla. Za vrijeme izgona noge sam držala i povlačila prema sebi (prema uputi babice) a mm mi je držao gornji dio tijela jer mi je bilo lakše.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •