Pokazuje rezultate 1 do 50 od 766

Tema: Vinogradska - novosti

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Ajoooooj... sad više nisam sigurna da želim Vinogradsku
    Pretjerujem li ako mi je to ponižavajući pristup i ako se osjećam kao životinja u štali?

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj mishekica prvotno napisa Vidi poruku
    Ajoooooj... sad više nisam sigurna da želim Vinogradsku
    Pretjerujem li ako mi je to ponižavajući pristup i ako se osjećam kao životinja u štali?
    ne pretjeruješ, potpuno te razumijem.
    ne znam kako ti, ali ako radim nešto gdje mi je važna tišina i mir, osobito psihički, a ometa me se, uzalud vam trud svirači.
    nažalost, ne vjerujem da igdje postoji bolnica gdje dobiješ svoj boks, sa fino zatvorenim vratima, gdje je mir i tišina i nitko te ne ometa. nek me netki ispravi ako sam u krivu.
    osim ako ne odeš roditi kod podobnika.

ako je to što ću čuti druge žene najveći nedostatak onda sam spremna na taj kompromis, čepiće u uha i tiskaj.
    vidim da se nisu previše pomakli po pitanju privatnosti, zabadava im onda ti zidovi.

Sanja :) avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Citiraj Ayan prvotno napisa Vidi poruku
    ne pretjeruješ, potpuno te razumijem.
    ne znam kako ti, ali ako radim nešto gdje mi je važna tišina i mir, osobito psihički, a ometa me se, uzalud vam trud svirači.
    nažalost, ne vjerujem da igdje postoji bolnica gdje dobiješ svoj boks, sa fino zatvorenim vratima, gdje je mir i tišina i nitko te ne ometa. nek me netki ispravi ako sam u krivu.
    osim ako ne odeš roditi kod podobnika. ako je to što ću čuti druge žene najveći nedostatak onda sam spremna na taj kompromis, čepiće u uha i tiskaj.
    vidim da se nisu previše pomakli po pitanju privatnosti, zabadava im onda ti zidovi.
    Na sv.duhu su po dvije prostorije odvojene zidom, a svaka ima vrata! Naime nigdje nece naci bas kao stoste rekle samo kod podobnika da si u svojoj sobi! Naime u bolnici se zna izredati njih nekoliko kod poroda, a prolaz korz sobe im olaksava brzi pristup, komunikaciju izmedu osoblja i pacijenata!
    I mene je panika ulovila mer zena do mene je vikala da necee, ne moze, odustaje! Pa mi doslo da se dignem i zviznem ju,mjer citavu trudnocu sam imala tlak 120/80! A zbog nje mi je skocio! Uuuff! Bila sam ljuta, toliko da sam ju kojim slucajem nasla koja je ta cula bi me

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj Sanja :) prvotno napisa Vidi poruku
    I mene je panika ulovila mer zena do mene je vikala da necee, ne moze, odustaje! Pa mi doslo da se dignem i zviznem ju,mjer citavu trudnocu sam imala tlak 120/80! A zbog nje mi je skocio! Uuuff! Bila sam ljuta, toliko da sam ju kojim slucajem nasla koja je ta cula bi me
    joooj, nemojte tako strogo
    ipak smo sve mi različite i drukčije reagiramo na bol, stres...
    ja sam mislim 90% drugog poroda bila "mirna i tiha", a onda sam se pri samom izgonu totalno pogubila od stravičnih bolova, počela urlati... (to je jedenostavno bilo jače od mene i zapravo u tim trenucima nisam bila svjesna nikog i ničeg oko sebe, ali zadnja namjera mi je bila da "prestrašim" druge rodilje)

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

spremam se u vinogradsku na drugi porod. prvi put rađala prije 3 godine i na mene su svi ostavili super dojam (babice posebno) i užasno mi je žao što nikom nisam zapamtila imena osim dr. bilandžiji da ih mogu stalno i svugdje hvaliti. (ne)čistoće se ne sjećam, pamtim samo malo skromnije obroke, ali ja od bolnice baš ne očekujm hilton jelovnik
    čujem da su se preuredile sobe pa me malo više zanima - koliko žena ima u sobi, imaju li sobe možda svoju kupoanicu?
    čula sam i da su uveli neki liberalni roming in pa me zanima trebam li nositi odjeću, pelene, kremu...za dijete ili se koristi njihovo
    ako sobe nemaju kupoanicu, puši li se još u onim zajedničkim? jel istina da se roming in dodatno plaća?
    može li se izaći van s odjela tijekom dana po kavu ili nešto ili su i dalje žene pod ključem i mogu samo van za vrijeme posjeta?
    jesu li posjete još uvijek u onoj sobici (predsoblju) ispored odjela?
    hvala na bilo kojem odgovoru

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •