Pokazuje rezultate 1 do 50 od 766

Tema: Vinogradska - novosti

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

*Tončica, kao prvo, čestitam na lijepom porodu.

Citiraj *Tončica prvotno napisa Vidi poruku
    bez klistiranja i brijanja, hvala bogu
    Inzistirala si na tome ili nisu ni nudili?

vodu u rađaonu nisam smjela nositi, kao ni na prošlom porodu, al zato su poštovali sve ono što sam tražila (bez dripa i ikakvih lijekova, bez studenata na izgonu, itd)
    Ja ne znam kako ću preživjeti bez vode. Pijem svakih 15 minuta i dišem na usta zbog devijacije septuma.

Jesi morala biti jako oštra u postavljanju tih zahtjeva ili je bilo dovoljno jednom reći da nećeš?

I jedno pitanje za sve ostale:
    postoji li u Vinogradskoj mogućnost rađanja u ikakvom drugom položaju, osim na leđima?

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj mishekica prvotno napisa Vidi poruku
    ...Ja ne znam kako ću preživjeti bez vode. Pijem svakih 15 minuta i dišem na usta zbog devijacije septuma. ...
    imamo isti problem. uostalom kako to oni misle da žena treba rađati bez kapi vode ili samo s vlaženjem ustiju?
    nije valjda da ti pregledavaju torbu prije ulaska u rađaonu, baš kad si pomislim kako su dosta fleksibilni glede poroda pročitam nešto ovakvo.
    uz to imam običaj dosta često mokriti koliko god pila vode, pa neće me valjda kateterizirati ili dati kahlicu, a ja normalno pokretna za ići na wc?

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Citiraj mishekica prvotno napisa Vidi poruku
    *Tončica, kao prvo, čestitam na lijepom porodu.

Inzistirala si na tome ili nisu ni nudili?

Ja ne znam kako ću preživjeti bez vode. Pijem svakih 15 minuta i dišem na usta zbog devijacije septuma.

Jesi morala biti jako oštra u postavljanju tih zahtjeva ili je bilo dovoljno jednom reći da nećeš?

I jedno pitanje za sve ostale:
    postoji li u Vinogradskoj mogućnost rađanja u ikakvom drugom položaju, osim na leđima?

sorry, tek sad vidim
    brijali me nisu jer sam to napravila doma sama, a klistir sam odbila jer sam se cijeli dan doma pomalo čistila, valjda zbog laganih trudova koje sam imala
    ostale zahtjeve sam im rekla odmah, kad sam došla, dr-u u prijemnoj ambulanti sam rekla da ne želim drip, i da ni ne pokušava jer ću u protivnom ići roditi doma na što se on nasmijao i rekao da mi ni ne treba, jer imam svoje trudove
    kad je beba počela izlaziti (glavica) samo sam lagano odgurnula primaljinu ruku i uhvatila bebu sama, ona nit je šta komentirala nit me pokušavala spriječiti, jednostavno su me pustili jer su valjda vidjeli da sve ide kako treba
    što se tiče položaja kod izgona, ja sam bila u nekom polusjedećem položaju (leđa skoro pa skroz uspravno, samo je guza visila onako malo dole), zamolila sam da mi malo podignu krevet jer mi je lakše tako tiskati
    dali su mi da šetam po boxu skoro pa do kraja(ležala sam valjda samo zadnjih 15-20 minuta), isto sam im samo rekla da bih ja radije još malo šetala, i rekli su da mogu ako mi je tako lakše
    bebu su odmah dali na podoj, to nisam morala niti tražiti
    pupčanu vrpcu sam naglasila da ne želim da odmah režu, i to su uvažili bez i jednog komentara
    nemogu se sad svega ni sjetiti, ali uglavnom sve što sam htjela sam i dobila (osim vode ) bez moljakanja i nekakvih negativnih komentara a tako mi je bilo i na prethodnom porodu
    da li sam samo mpogodila dobru smjenu il su svi takvi, neznam, al hvala im jer sam dobila porod kakav sam htjela

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj *Tončica prvotno napisa Vidi poruku
    sorry, tek sad vidim
    brijali me nisu jer sam to napravila doma sama, a klistir sam odbila jer sam se cijeli dan doma pomalo čistila, valjda zbog laganih trudova koje sam imala
    ostale zahtjeve sam im rekla odmah, kad sam došla, dr-u u prijemnoj ambulanti sam rekla da ne želim drip, i da ni ne pokušava jer ću u protivnom ići roditi doma na što se on nasmijao i rekao da mi ni ne treba, jer imam svoje trudove
    kad je beba počela izlaziti (glavica) samo sam lagano odgurnula primaljinu ruku i uhvatila bebu sama, ona nit je šta komentirala nit me pokušavala spriječiti, jednostavno su me pustili jer su valjda vidjeli da sve ide kako treba
    što se tiče položaja kod izgona, ja sam bila u nekom polusjedećem položaju (leđa skoro pa skroz uspravno, samo je guza visila onako malo dole), zamolila sam da mi malo podignu krevet jer mi je lakše tako tiskati
    dali su mi da šetam po boxu skoro pa do kraja(ležala sam valjda samo zadnjih 15-20 minuta), isto sam im samo rekla da bih ja radije još malo šetala, i rekli su da mogu ako mi je tako lakše
    bebu su odmah dali na podoj, to nisam morala niti tražiti
    pupčanu vrpcu sam naglasila da ne želim da odmah režu, i to su uvažili bez i jednog komentara
    nemogu se sad svega ni sjetiti, ali uglavnom sve što sam htjela sam i dobila (osim vode ) bez moljakanja i nekakvih negativnih komentara a tako mi je bilo i na prethodnom porodu
    da li sam samo mpogodila dobru smjenu il su svi takvi, neznam, al hvala im jer sam dobila porod kakav sam htjela
    Tončice, sve ovo tako odlično zvuči.
    Bravo za način na koji si se izborila!

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    Tončice, sve ovo tako odlično zvuči.
    Bravo za način na koji si se izborila!
    I ja kažem.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu