Pokazuje rezultate 1 do 50 od 766

Tema: Vinogradska - novosti

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Stavljaju li u Vinogradskoj kateter (pod obavezno)?

Nama je jedna med. sestra na trudničkom tečaju rekla da se uslijed trudova gubi osjet, odn. refleks pražnjenja mjehura te da se često događa da pun mjehur sprječava napredovanje trudova. Kateter je, kao, neophodan za daljnje normalno odvijanje poroda.

Meni to zvuči suludo pa vas molim za komentar (uz odgovor na prvo pitanje).

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj mishekica prvotno napisa Vidi poruku

Nama je jedna med. sestra na trudničkom tečaju rekla da se uslijed trudova gubi osjet, odn. refleks pražnjenja mjehura te da se često događa da pun mjehur sprječava napredovanje trudova. Kateter je, kao, neophodan za daljnje normalno odvijanje poroda.

i meni to zvuči suludo kao i puno toga oko poroda kod nas. baš me zanima kako to prije dok su žene rađale doma kateter nije bio neophodan?
    muku mučim s urinarnim infekcijama cijelu trudnoću i zaista ne mislim dati da me kateteriziraju, ako mogu fino sama do wc-a.
    bože dragi, ponekad se pitam jel ima kod nas neka normalna bolnica za roditi ili da si uplatim misu da me dopadne normalna smjena?

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj mishekica prvotno napisa Vidi poruku

ja sam rađala prije tri godine. vode su mi dali piti, ali ne da se nalijevam već povremeno gutljaj-dva, ali nije baš da me netko ludo kontrolirao. katetter su mi stavili nekih sat i pol pred kraj poroda jer nisam mokrila u tom trenu 12 sati pa je doktorica rekla da bi bilo dobro da i to riješimo jer pun mjehur može usporiti porod, a da ja ni sama nisam skužila da mi je pun mjehur. stavili, izvadili, nije bio nikakav problem niti sam bila prištekana svo vrijeme

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •