Citiraj Franny prvotno napisa Vidi poruku
i ja sam čula da pitaju, ali mene nisu jer su znali da želim sve što je moguće prirodnije . ali, bome, zadnjih pola sata prije negoli sam rodila, pomislila sam si koja sam bila roksa jer sam se rukama i nogama opirala carskom (a od početka T mi je visio nad glavom kao skoro jedina opcija), jer dosad bi sve već bilo lijepo gotovo, bez muke i truda. obzirom da sam nakon 5h rađanja bila otvorena samo 8 prstiju, rekla sam dr. Djaković nek ju vadi kako zna, nek ju čupa van, da ja nemrem još 2 h tak jer sam se doslovce otvaral prst po satu (bila sam 3 prsta kad su mi prokinuli vodenjak) i predložili su mi drip. kasnije mi je priznala da su mi se bojali predložiti drip jer su znali da želim što manje intervencija ...
MOže biti da sada pitaju, nadam se, jer da mene pitaju, mislim da bi sigurno pristala. :D

Ja sam bila daleko sporija. Ustvari, bila sam u bolnici od dana prije poroda i taj cijeli dan sam imala lagane trudove, tako da sam oko ponoći bila otvorena 4-5 cm i rekli su mi kak je to super, jer trudovi nisu bili pržestoki i sve sam hodala, normalno bila u sobi i sve tako i kad je počelo jako oko ponoći rodila sam tek u 8 ujutro. S tim da su kod izgona trudovi prestali, a prije su se babice čudile kako "imam divne prirodne trudove bez dripa" (i to skoro bez pauze između trudova)....ma joj sada, bi najradije da me onesvjeste. :D