-
potpisujem Ayan, 90% svega što je navela sam iskusila i ja u vinogradskoj prije 5 godina.
ovo da ti se osoblje podrugljivo smije, zastrašuje mogućim posljedicama ako nešto tražiš, su metode koje pripadaju srednjem vijeku.
mislim npr.ako tražiš da ti dijete ne hrane formulom iza leđa, dobiješ takvu etiketu razmažene umišljene kraljice...
meni su isto dali da potpišem papir da se slažem sa intervencijama koje će mi raditi tijekom poroda iako me nitko ni u čemu nije informirao što mi se radi, što će mi se raditi, zašto, koje su prednosti, koje su moguće komplikacije. taj papir je služio ne zato da osigura moja prava, već da se oni ograde od svega lošeg što bi se moglo dogoditi. kako mogu i dati informirani pristanak ako new dobijem nikakve informacije.
ovo je po meni suština problema u hr rodilištima...
sad čujem da vinogradska ima rooming in, i to me živo zanima kak funkcionira, tipa ono, prepuštena si sama sebi i za sve moraš vući sestru za rukav...
voljela bih da se stvari pomiču na bolje, ne znam što bi se trebalo dogoditi da se stvari pomaknu naprijed, ali nažalost ni sa ovom trudnoćom neću proći u boljim uvjetima...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma