Pokazuje rezultate 1 do 50 od 766

Tema: Vinogradska - novosti

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

je li dopusteno imati laptol ili tablet u bolnici? moja i muzeva obitelj su daleko, pa bih s njima komunicirala preko skype-a, a i sa mojom curicom.[/QUOTE]

možeš imati i tablet i laptop. nitko o tome ne vodi brigu iako to nitko ni ne nosi. pretpostavljam da se prije svega žene boje pljačke, a i nije da si nešto jako fit nakon poroda. osim toga djeca su non-stop s mamama pa baš i nemaš vremena za tipkanje, zvanje...ali u svakom slučaju - nema zabrane. ja bila prije dva tjedna gore

Franny avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Ayan, rekla sam ti već: događalo im se da im u 39 tt trudnica ili beba umru (a sve uredno u trudnoći do tog trena). oni to povezuju s gestacijskim dijabetesom. i zato imaju praksu inducirati porod. ne kod svake trudnice, samo kod one s gestacijskim dijabetesom. jest da su im granice niže nego kod nekih drugih zdravstvenih ustanova (čini mi se da cure koje su rađale u Petrovoj ili na SD nisu bile okarakterizirane da imaju g.d. sa šećerom od 7.3, ali u Vinogradskoj su malo stroži po tom pitanju).

anamix, ma ne vjerujem da se cure baš boje krađa, već jednostavno nemaš ti vreman ta 3 dana nakon što rodiš tipkati i visiti na lapu cijelo vrijeme. cure na patologiji trudnoće, koje tamo leže dulje, imale su najnormalnije i laptope i tablete i televizore i nikada se nije dogodilo da nekoj nešto nestane. a kad rodiš,jednostavno ti i nije do toga. em te možebitno boli od poroda, em ti je možebitno cijela situacija nova, em si totalno zaljubljen u svoju bebu da ne stigneš ni na wc od silnog gledanja u temale ručice, nožice, nosek, okice... nema se vremena.e sad, ako je skype jedini način komunikacije s rodbinom, onda se pronađe vremena i za to, na kratko .

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •