Pokazuje rezultate 1 do 50 od 766

Tema: Vinogradska - novosti

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Citiraj mishekica prvotno napisa Vidi poruku
    Kad krenete u bolnicu u trudovima, odmah si ponesite sve što mislite, ali si u jednu manju torbu uzmite stvari koje vam trebaju za porod i razdoblje neposredno poslije, a sve ostalo u veću torbu koju će vam partner donijeti kad mu dopuste. Naglašavam to zato što na trudničkoj ambulanti stoje malo drugačije upute. Dakle, za porod uzmite spavaćicu, papuče, gel za tuširanje (ako želite - za poslije klizme). Ja sam si i zube oprala u trudovima. Za poslije poroda trebate drugu spavaćicu, čarape (ako ih nosite), jednokratne gaćice, uloške. Mislim da je to sve. Plus ono što još nosite u sobu (veća torba).
    Zaboravila sam spomenuti ručnik. Svakako se tuširate poslije klizme (osim ako je ne dobijete) i poslije poroda. Najbolje pripremite dva ručnika (u tu manju torbu koja odmah ide s vama).
    Što se papuča tiče, ja sam si uzela crocsice da ne moram brisati noge nakon tuširanja jer se nisam mogla sagnuti. Ni prije ni poslije.

Što se pak tiče stvari za boravak u bolnici, slobodno pitajte ako vas nesto zanima. Većina ima djecu pa se valjda sjećate otprije. Samo bih htjela naglasiti da traže vlažne maramice za bebinu guzu. Ja ih, naravno, nisam imala jer ih ne planiram koristiti, no nije moglo bez njih pa je muž naknadno donio.

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Što se pak tiče stvari za boravak u bolnici, slobodno pitajte ako vas nesto zanima. Većina ima djecu pa se valjda sjećate otprije. Samo bih htjela naglasiti da traže vlažne maramice za bebinu guzu. Ja ih, naravno, nisam imala jer ih ne planiram koristiti, no nije moglo bez njih pa je muž naknadno donio.
    ovo mi je

tim više što im svako malo johnson dofura pun kombi donacija sa šamponima, kremama i maramicama i što pri presvlačenju bebe koriste 1 maramicu kad se ukenja i 16 puta ju presavijaju i brišu bebu s njom
    tak je bilo prije godinu dana a i prije mjesec dana kad je frendica rodila
    grozno

nela08 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Lucas prvotno napisa Vidi poruku
    ovo mi je

tim više što im svako malo johnson dofura pun kombi donacija sa šamponima, kremama i maramicama i što pri presvlačenju bebe koriste 1 maramicu kad se ukenja i 16 puta ju presavijaju i brišu bebu s njom
    tak je bilo prije godinu dana a i prije mjesec dana kad je frendica rodila
    grozno
    A onda mame ne presvlače same? Ni mi ne koristimo vlažne maramice, (osim kad je baš nužno).

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj nela08 prvotno napisa Vidi poruku
    A onda mame ne presvlače same? Ni mi ne koristimo vlažne maramice, (osim kad je baš nužno).
    možeš presvući i sama, ali presvlače i oni. pelene dobiješ njihove već namazane s kremom, ali za vikend im je pofalilo, pa uzmi i par svojih. vlažne maramice trebaš imati svoje.

nela08 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Ayan prvotno napisa Vidi poruku
    možeš presvući i sama, ali presvlače i oni. pelene dobiješ njihove već namazane s kremom, ali za vikend im je pofalilo, pa uzmi i par svojih. vlažne maramice trebaš imati svoje.

Pelene su već namazane kremom?
    Meni nikad ništa ne fali, nosit ću ja i pelene i maramice i vatice za guzu....za svaki slučaj.

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Citiraj nela08 prvotno napisa Vidi poruku
    Presvlačiš sama. Oni presvuku dijete samo navečer kad ih važu. Tad dobiju i drugu oblekicu. Eventualno još koji put ako ti dijete urla, a ti si na wc-u. Ili možda ako ih zamoliš. Ali inače ne.
    Dobiješ pelene koje su već namazane kremom. Vlažne maramice moraš imati svoje. I pomalo škrtare na tim pelenama. Možda ih je strah da će si netko uzeti za doma. Uglavnom, meni je bilo žao što si nisam uzela svoje pelene jer sam se osjećala kao prosjak kad sam dvaput dnevno morala pitati da nam (svima u sobi) donesu još pokoju pelenu.

nela08 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Presvlačiš sama. Oni presvuku dijete samo navečer kad ih važu. Tad dobiju i drugu oblekicu. Eventualno još koji put ako ti dijete urla, a ti si na wc-u. Ili možda ako ih zamoliš. Ali inače ne.
    Dobiješ pelene koje su već namazane kremom. Vlažne maramice moraš imati svoje. I pomalo škrtare na tim pelenama. Možda ih je strah da će si netko uzeti za doma. Uglavnom, meni je bilo žao što si nisam uzela svoje pelene jer sam se osjećala kao prosjak kad sam dvaput dnevno morala pitati da nam (svima u sobi) donesu još pokoju pelenu.
    Hvala.
    Ja ću ponijeti svoje pelene.

Franny avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

I pomalo škrtare na tim pelenama. Možda ih je strah da će si netko uzeti za doma. Uglavnom, meni je bilo žao što si nisam uzela svoje pelene jer sam se osjećala kao prosjak kad sam dvaput dnevno morala pitati da nam (svima u sobi) donesu još pokoju pelenu.
    ja sam rodila prije 4,5 mj. i bilo je pelena na izvoz. i bodića. pa si mogao sam presvlačiti, ako si htio ili trebao. valjda im je sad recesija pokucala na vrata. za dječju higijenu koriste musteline proizvode, pitala sam ih, jer mi je mišica tak fino mirisala pa sam si to i za doma nabavila, jer je rađeno na bazi sindeta, ne sapuna (npr. kupka).

a pušenje u wcima- strava. ja sam izbjegavala taj gornji wc jer kad izađeš, smrdiš ko ćifut i svi misle da si i ti pušio. komaaaa!!!

posteljina - ponedjeljkom im dolazi čista pa se ogrebeš ak imaš sreće da si u ponedjeljak još tam . imaju oni čistu posteljinu za neke hitne slučajeve ili ako baš jako, jako zakrvariš, onda ti nađu jer ne daj Bože da vizita vidi krvavu posteljinu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •