Citiraj mishekica prvotno napisa Vidi poruku
Da, cimerica je tražila da je odnesu jer je, jelte, očito gladna, a ja je ne znam nahraniti. Naravnom postavlja se pitanje zašto se nisam suprotstavila, zašto nisam toj kozi rekla da začepi ili tako nešto... ali jednostavno, nisam znala što da radim. Tek sam rodila, ništa nisam znala, a dijete plače li ga plače... Mislila sam si da je onda bolje da je oni nahrane, ako je već gladna, nego da je ja mučim. Problem je samo što sestre nisu mene direktno i otvoreno pitale želim li da je odnesu, nego su napravile kako im je ova rekla i nisu mi ni pokušale pomoći da je smirim...

Ma joj... Jasno je meni da sam sama kriva za tu situaciju i da se većini vas to ne bi moglo dogoditi jer biste se zauzele za sebe. No ja sam naprosto bila tako jadna, preplašena i osjećala sam se stravično nekompetentno... I tu bih očekivala da iskusno medicinsko osoblje uskoči jer nisam ni prva ni zadnja koja se tako osjećala, koja je rodila prvo dijete i kojoj je dijete bilo nervozno.

Ma nemaš si šta zamjerati, ja bi s prvom bebom sigurno postupila isto tako, vjerovala bi onima "iskusnijima", ja zapravo uvijek vjerujem iskusnijima i mislim barem na početku da ljudi imaju dobre namjere, a onda se ispostavi često da nije tako, kako je nažalost bilo i u tvom slučaju....možda bi već sada nakon dva mjeseca sa bebicom napravila drugačije, a drugi put ćeš sigurno.