Pokazuje rezultate 1 do 50 od 766

Tema: Vinogradska - novosti

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Runa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012
    289

Početno

Bok, cure, friške i buduće mame!

Zar se na prvi pregled u TA mora tjednima ranije naručivati? Jel, kad te preuzmu u TA tih zadnjih mjesec i pol prije poroda, rade koji UZV?

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Citiraj Runa prvotno napisa Vidi poruku
    Bok, cure, friške i buduće mame!

Zar se na prvi pregled u TA mora tjednima ranije naručivati? Jel, kad te preuzmu u TA tih zadnjih mjesec i pol prije poroda, rade koji UZV?
    Bok
    Gužva je pa je potebno naručivanje unaprijed. Međutim, ne možeš se naručiti dok ne dobiješ uputnicu. UZV će ti raditi ako dobiješ uputnicu za to. Meni nisu.

Runa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012
    289

Početno

Citiraj mishekica prvotno napisa Vidi poruku
    Bok
    Gužva je pa je potebno naručivanje unaprijed. Međutim, ne možeš se naručiti dok ne dobiješ uputnicu. UZV će ti raditi ako dobiješ uputnicu za to. Meni nisu.
    Čudno mi je to. Kak mogu biti 100% sigurni da se beba od zadnjeg uzv ne okrene na zadak? To znači da moram zamoliti svoju privatnu gin da mi napiše preporuku za raniju uputnicu za vg po koju opet moram ići socijalnoj gin... Ajme, kaos!

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Čudno mi je to. Kak mogu biti 100% sigurni da se beba od zadnjeg uzv ne okrene na zadak? To znači da moram zamoliti svoju privatnu gin da mi napiše preporuku za raniju uputnicu za vg po koju opet moram ići socijalnoj gin... Ajme, kaos!
    Ma nemoj se bojati. Ja sam zadnji UZV radila u 29. tjednu. Doktor ti i na druge načine može provjeriti kako beba stoji. Što se ostalog tiče - meni su, recimo, dva dana prije poroda radili amnioskopiju i ctg.
    Dobila sam uputnicu na vrijeme - bilo je planirano da s 35 ili 36 punih tjedana (sad se više ne sjećam) budem naručena u TA, a oni su me naručili tek u 38. Bila me ulovila panika. Imaš i tu negdje moje stare postove gdje paničarim. Da se, ne daj Bože, nešto zakomplicira, ideš direktno u rodilište i sve 5.
    A ako baš želiš umiriti savjest, odi kod privatnika još koji put...

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Rade UZ kad dodjes u rodiliste

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •