Pokazuje rezultate 1 do 50 od 766

Tema: Vinogradska - novosti

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj Vrci prvotno napisa Vidi poruku
    Ja bih samo da ne boli previse (epiduralna moliiim... :D), ako bude tako nek me i reznu ak treba. Ne bih samo htjela previse nalijeganja na trbuh, niti izvlacenje bebe na vakum
    draga Vrci, ja bih radije još 10 puta par sati trpila trudove koji fakat bole (ali ta je bol tako prirodna i svrhovita) nego ijedan put prolazila mjesec i pol agonije zbog epiziotomije. mjesec i pol nisam mogla sjesti, a bolilo je tako da ponekad nisam mogla ni nogu pomaknuti. popila sam voltarena i voltarena jer lupocet nije pomagao, a bol je bila nesnosna. nije svakome tako, ali meni je to bilo jezivo razdoblje. i itekako je pridonijelo poteškoćama s dojenjem u početku.

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj frka prvotno napisa Vidi poruku
    draga Vrci, ja bih radije još 10 puta par sati trpila trudove koji fakat bole (ali ta je bol tako prirodna i svrhovita) nego ijedan put prolazila mjesec i pol agonije zbog epiziotomije. mjesec i pol nisam mogla sjesti, a bolilo je tako da ponekad nisam mogla ni nogu pomaknuti. popila sam voltarena i voltarena jer lupocet nije pomagao, a bol je bila nesnosna. nije svakome tako, ali meni je to bilo jezivo razdoblje. i itekako je pridonijelo poteškoćama s dojenjem u početku.
    isto ovako je bilo i kod mene

matahari avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

2 mjeseca..
    potpisujem frku.

Citiraj frka prvotno napisa Vidi poruku

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •