Citiraj gizolito prvotno napisa Vidi poruku
tata smije samo u boks
u predrađaonu ne jer je to zajednička prostorija gdje smiještaju sve trudnice u trudovima tak da za tatu niti nema mjesta
u principu kad uđeš više nema izlaska van, a tata smije tek kad ga pozovu i onda nema mrdanja
kak je meni pukao doma vodenjak ja sam odmah završila u boksu skupa sa dragim
nije bilo mrdanja od tam (osim kad sam išla na wc u nekom trenutku pa me pratio) tak da je on proveo 9 sati na stolčeku bez naslonjača
ako želiš sa dragim provesti veči dio trudova onda probaj što dulje ostati doma
Što dulje ostati doma mi postaje mantra. Samo da se ne prepadnem kad krene.
Iako si mislim...kad sam tamo u toj predrađaoni, pa kako oni mene tamo uspiju zadržati. Zašto ja ne mogu odšetati. Grr. Građanski neposluh.

Citiraj gizolito prvotno napisa Vidi poruku
držim ti fige -mislim da je u konačnici više ok poroda nego ovih stvarno traumatičnih, jer mi se čini da na forumu mame imaju potrebu ili se izjadati ak je porod bio stvarno traumatičan ili podijeliti svoju sreću ako im je bio fantastično iskustvo
ja sam bila tako ustrašena da će biti ko zna kako i sva sam se nabrijala na borbu ako bude potrebno
a danas kad se sjetim svog (miris gela za tuširanje me odmah vrati) mi od ganuća i sreće krene mlijeko (mali princ spava snom pravednika pored mene i sad bu dobio pusu)
dobro je kad nema puno drugih rodilja jer onda oni nemaju pritisak da sve što prije i uspješnije riješe
Hvala ti, gizolito.
(A joj, i ja ću uskoro pusati.)