Stranica 12 od 12 PrviPrvi ... 2101112
Pokazuje rezultate 551 do 558 od 558

Tema: Privatno rodilište 6. dio

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Doktori ljudi- još sam to htjela napisati- ima jedan topic s ovim naslovom.
    Doktori još uvijek jesu ljudi, ali kak mi se čini neće to više biti kroz neko vrijeme. Možda će vas uskoro liječiti roboti. Jer upravo javnost svojim stavovima o doktorima i beskrajnim tužakanjima/vrijeđanjima/omalovažavanjima/javnim prozivanjima itd itd prema doktorima, radi protuuslugu sama sebi- sve manje ljudi upisuje medicinu, sve manje ljudi traži specijalizacije, doktora fali jako puno... ma ljudi, nitko nije mazohist da trpi 10 i više godina škole, a onda još i razna s....a od ljudi koje liječi i s čijim bolestima živi, a onda dobije samo jedan naslov u novinama tipa "Doktor XY ubio pacijenta namjerno" i prozivanje na visokointelektualnom i visokokompetentnom Rodinom forumu...

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

a kaj si ti Stana zabrijala?

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj mikka prvotno napisa
    a kaj si ti Stana zabrijala?
    Opet govor ulice...tcc, tcc...

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

a ti me pratis, a?

anatom avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

curke-nemojte me razapet- ali Stana ipak u nekim stvarima ima pravo.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Stana prvotno napisa
    Tužba? Stekla sam dojam da je glavna fora među vama ići roditi u PR, jer ipak je to cool, i onda tražiti mane i gdje ih ima i gdje ih nema, blatiti doktore, blatiti sestre... Vi ovdje zbilja ničime niste zadovoljne. Osoblje u državnim ustanovama ne valja, jer vam ništa ne objašnjava, nema vremena, neljubazno je... Osoblje u privatnim ustanovama opet ne valja, jer previše objašnjava, preljubazno je, a to- po vašem- radi jer se boji tužbi. Dakle, ne valja nitko i nigdje. Samo što od državne bolnice teško da možete iskamčiti novac, a od PR kao možete, jer oni imaju novaca, pa se sad svi pušete da ćete ih tužiti, zbog ovog i onog... Ma mislim, katastrofa. Za neke stvari na koje se žalite ima opravdanja, ali za mnoge nema. A vi bi i dalje samo tužile. Za prebijeli zid, za šnitu manje salame za doručak, za prestare pramenove na kosi sestre. Ništa ne valja, nitko ne valja, a oni tamo sve rade da se pokriju od tužbe. I nisu vam napravili ništa dobro, nisu vam ni u čemu pomogli, samo su gledali kak će od vas uzeti novac.
    Mislim, zbilja nemam ništa s PR, niti tamo radim a niti koga od njih osobno poznam, niti sam ikada tamo išla a niti mislim, ali zbilja- kad pšretjerate, onda pretjerate.
    I nemojte misliti da tim novcem kojeg tamo ostavite možete kupiti sve. Možete platiti usluge rodilišta, ali svoju kulturu ne. Nema novca da se to kupi.
    Citiraj Stana prvotno napisa
    Doktori ljudi- još sam to htjela napisati- ima jedan topic s ovim naslovom.
    Doktori još uvijek jesu ljudi, ali kak mi se čini neće to više biti kroz neko vrijeme. Možda će vas uskoro liječiti roboti. Jer upravo javnost svojim stavovima o doktorima i beskrajnim tužakanjima/vrijeđanjima/omalovažavanjima/javnim prozivanjima itd itd prema doktorima, radi protuuslugu sama sebi- sve manje ljudi upisuje medicinu, sve manje ljudi traži specijalizacije, doktora fali jako puno... ma ljudi, nitko nije mazohist da trpi 10 i više godina škole, a onda još i razna s....a od ljudi koje liječi i s čijim bolestima živi, a onda dobije samo jedan naslov u novinama tipa "Doktor XY ubio pacijenta namjerno" i prozivanje na visokointelektualnom i visokokompetentnom Rodinom forumu...
    naravno da ima, nije sve crno bijelo. ali ovi quotani dijelovi me podsjecaju na ono kada na webu od jutarnjeg sve na kraju zavrsi na bandicu, srbima i jugoslaviji

kakve veze ima rodin forum sa manjkom doktora? pa i da se prozivaju i ovo ono, je li to stvarno uvijek bezveze?

i za privatno rodiliste, Stana je uspjela previdjeti masu postova u kojima se hvali i rodiliste i osoblje. zato ju i pitam kaj je zabrijala.

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Da, ima u tome puno istine što kaže Stana... ja se ne bih petljala u živote ljudi kojima nije prošlo sve u redu, ali nakon ovoliko čitanja, dobila sam dojam da su zadovoljne one žene kod kojih je sve prošlo u redu, odnosno bebica je dobro, a nezadovoljne one kod kojih nije bilo tako... Zvuči prilično okrutno reći da ispada kao da se novcem želi kupiti osiguranje da će sve proći u najboljem redu... Ja znam što želim kupiti novcem, a to je luksuz... luksuz da ih pošaljem u pm ako smatram da su zaslužili i to bez imalo grižnje savjesti.... svakim danom sam sve sigurnija da je PR najbolji izbor... I da ne vjerujem doktorima i da oni mogu to obaviti najbollje i da će u datom trenutku i određenoj situaciji donjeti najbolju odluku, porodila bih se doma sama... ostavljam mogućnost pogreške, dakako, ali s obzirom da nisam studirala medicinu 10 godina, mislim da nemam moralno pravo suditi o medicinskim odlukama koje su donesene...

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Pretjerale ste!

Otvaram novi topic o Privatnom rodilištu, a ovaj užas zaključavam.

Stranica 12 od 12 PrviPrvi ... 2101112

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •