Stana prvotno napisa
Tužba? Stekla sam dojam da je glavna fora među vama ići roditi u PR, jer ipak je to cool, i onda tražiti mane i gdje ih ima i gdje ih nema, blatiti doktore, blatiti sestre... Vi ovdje zbilja ničime niste zadovoljne. Osoblje u državnim ustanovama ne valja, jer vam ništa ne objašnjava, nema vremena, neljubazno je... Osoblje u privatnim ustanovama opet ne valja, jer previše objašnjava, preljubazno je, a to- po vašem- radi jer se boji tužbi. Dakle, ne valja nitko i nigdje. Samo što od državne bolnice teško da možete iskamčiti novac, a od PR kao možete, jer oni imaju novaca, pa se sad svi pušete da ćete ih tužiti, zbog ovog i onog... Ma mislim, katastrofa. Za neke stvari na koje se žalite ima opravdanja, ali za mnoge nema. A vi bi i dalje samo tužile. Za prebijeli zid, za šnitu manje salame za doručak, za prestare pramenove na kosi sestre. Ništa ne valja, nitko ne valja, a oni tamo sve rade da se pokriju od tužbe. I nisu vam napravili ništa dobro, nisu vam ni u čemu pomogli, samo su gledali kak će od vas uzeti novac.
Mislim, zbilja nemam ništa s PR, niti tamo radim a niti koga od njih osobno poznam, niti sam ikada tamo išla a niti mislim, ali zbilja- kad pšretjerate, onda pretjerate.
I nemojte misliti da tim novcem kojeg tamo ostavite možete kupiti sve. Možete platiti usluge rodilišta, ali svoju kulturu ne. Nema novca da se to kupi.