evo i mene s friškim iskustvom

rodila sam prije 16 dana, vaginalno s epiduralnom (koju sam tražila tek pod kraj kad sam shvatila da neću imati snage za izgon, a M je bio velika beba za mene malu ).

porod mi je prošao ko iz bajke, stigla sam u 1:15 u rodilište nakon što sam skužila da mi je pukao vodenjak, ali i mekonij u plodnoj vodi , obavila svu pripremu (po mojoj želji) i oko 2:45 ušla u rađaonu. u 7:30 rodila svoju malu štrucu ljubavi nakon 3 dobra truda! :D

muž je cijelo vrijeme bio samnom, kad je proradila epiduralna, mogli smo pričati, čak se i šaliti.

zbog moje specifične situacije ostali smo dan duže, ali bilo mi je tako lijepo tamo da mi nije teško palo.

vidim da se neki žale na probleme s dojenjem... ja sam dala zeleno svijetlo za dohranu jer nisam vidjela smisao da se M frustrira i bude gladan dok meni ne nadođe mlijeko. nek se nitko ne uvrijedi, ali to je moj stav jer, bome ni ja ne volim biti gladna... 8)

treći dan kad je mlijeko stiglo, prestali su s flašicom i od tada je on isključivo na prsima. sada smo se već uigrali i M lijepo napreduje, već nakon tjedn dana cice je dobio mali podbradak, a obrašćići su mu se udvostručili

sestre su sve divne! puno su mi pomogle oko svega...i niti jedna me nije ni na što nagovarala. zbilja su poštovali svaku moju želju. preko noći je spavao u sobi za djecu (da se i ja malo odmorim) i nosili su mi ga na podoj, bez ikakvih problema.

za eventualne detalje na pp 8)

@velika.jabuka - mislim da smo se upoznale u hodinku ispred rađaona