ljudi, ja mislim da podobnik uopce ne spava. :D o njemu imam samo rijeci hvale, on me je porodio i prvi put na merkuru i njemu privatno odlazim vec cetiri godine. svakome tko ima imalo rizicnu trudnocu preporucila bih upravo njega jer mislim da je jedan od najboljih uzv dijagnosticara uopce. obje moje trudnoce bile su prilicno rizicne, s tim da sam prvi put lezala u merkuru mjesec dana te da mi lijecnici nisu prognozirali dobar ishod niti su mi prvih tjedan dana znali dijagnozu. crp mi je bio 189 (normalan do 10 za zene), sedimentacija 240, a lijecnici u viziti su me pitali: gospodjo, da nemate upaljen zub?! uglavnom, podobnik mi je otkrio pravu dijagnozu (nekroza mioma), lijecio i imao prilicno optimistican stav cijelo vrijeme. DOJENJE: prvi put nisam nista znala o dojenju, jedino sto sam znala je da to ZELIM. jedna od sestara u merkuru rekla mi je: gospodjo, imate velike cice, ali u njima nista, ne bute vi dojili... Dojila sam dvije godine... kad sam rodila drugi put kod podobnika, sestre su samo dolazile u sobu i nudile mi pomoc. nije mi trebala, znala sam i osjecala sve. tamo je bila i jedna starija pedijatrica (prilicno strogog drzanja, zaboravih joj prezime), dosla mi je u sobu i rekla da se ne trebam bojati dati bebi formulu jer da je najvaznije da beba dobro napreduje, ja sam kimnula glavom i radila po svom. moja mladja curka danas ima sest i pol mjeseci i samo je dojim. ono sto sam zeljela reci: svi ce oni (i pedijatri i sestre) imati pregrst savjeta, ali ako zelite dojiti svoje dijete, imajte ga cijelo vrijeme pokraj sebe i stavite svaki put na prsa kada to zazeli.