Citiraj erik prvotno napisa
ja sam iz Rovinja, Pula mi je na pola sata, Rijeka na sat,
jeli normalno da ja želim u PR zato jer se nadam -ne da će me tretirati kao princezu,
nego da će razgovarati samnom, imati razumijevanja i strpljenja ISKRENO mi objasniti situaciju u kojoj trenutno budem,
jer mi je JAKO važno da su mi muž i sin uz mene koliko nam paše,
i jer mislim isto kao što je mačkulina rekla, neće riskirati, a ne kao moja poznanica u Ri, rodila na carski, poslije je opet otvarali a izmuljali su kao nešto su se šavovi upalili....ona pretpostavlja da je ostao komadić maternice, dobila je sepsu i bilo je gadno... oni su zataškali što su mogli i žena pojma nema što je točno bilo!

pa se na trenutak pisam jesam li luda uz to što plačam zdravstveno platiti 15 -25 soma za porod...

a opet kad gledam kuhinju se nisam ustručavala platiti 50 000,
ljudi idu svake godine na skijanje i ljetovanje....

desilo mi se da sam se emotivno zblokirala jer sam morala ostati u rodilištu na dan termina, bez muža jer je bila noć...
i kao sve je super..da sve samo se nisam otvarala...
užasno mi znači da nije zatvorski režim i da su moji (muž i sin kasnije) uz mene ne jer su se provukli u smjeni dobre sestre nego jer je to tako normalno...

i ja i muž bi dali i 30 soma ali se svi zgražaju
:/
Draga moja... a što da ti kažem?? Hrvati su čudan svijet... Svima je normalno kupiti auto na kredit (klasu auta van mogućnosti), dati na estetske operacije, dići kredit za dionice.. otići na skijanje ili ljetovanje na 12 rata.. To je svima normalno.

E kada treba dati za porod - e onda je to pa ti si glupa ovakva onakva... Moj otac je prije par godina išao u Krapisnek toplice i tamo operacija srca u privatnoj bolnici Magdalerni košta 50 tisuća kuna i ljudi ju plaćaju...

Vjerojatno su za one koji čakaju po godinu dana na red u normalnim bolicama ti budale - ja ti ne znam što reći..

Po meni svatko ima svoje prioritete i luksuz.. meni je odista luksuz nečije skijanje ili ljetovanje.. a nekome moj Podobnik....
Nismo isti i bolje da nismo... ovako smo tako svi različiti i imamo svoja iskustva.

Ako imaš novaca, ako si dala 50 tisuća kuna za kuhinju.. brate dragi nemaš što razmišljati.... odi rodi tamo (ako imaš normalnu trudnoću i ako nema nekih većih komplikacija)