-
erik
, sve što je napisala mačkulina i ja potpisujem...
ljudima je normalno dizati kredite za aute, skijanja, putovanja u tajland i sl, ali kad platiš za porod onda si budala "jer to ionako rade besplatno".
a meni nitko ne može izračunati koliko košta onaj mentalni mir koji sam imala zadnjih mjesec dana svoje trudnoće (kada sam se konačno odlučila za privatno rodilište i krenula na preglede) i nitko mi ne može izračunati koliko košta mir s kojim sam ušla u rađaonu jer sam znala da će učiniti SVE da beba i ja budemo dobro...
baš te briga... ako možeš, zašto si ne bi priuštila porod od kojeg ti neće ostati traume, koji ćeš moći proći zajedno sa mužem i nakon kojeg nećeš biti lišena starijeg klinca...
mene svekići i dalje ne shvaćaju, da je bilo po njihovom valjda bi me u polje poslali roditi
, ali s obzirom da nisu oni financirali moj porod, zaboli me ona stvarčica što misle...
a tako je i s ostatkom svijeta...
plan ti je dobar, svaki mjesec izvoji po malo i kad se odlučite za bebicu, nećeš ni osjetiti da si ostala bez 20 tisućica. vjeruj da kad smo plaćali račun ni u jednom trnu mi nije prošlo kroz glavu da sam preplatila ono što sam dobila ili da sam "pokradena". što sam dobila to sam i platila, a dobila sam najviše što sam mogla dobiti - zdravu i veselu bebu!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma