nitko sretniji od mene ali nisam ja te sreće.....
Mackulina, nemoj tako razmisljati.
budi sretna da si mogla zanijeti i da mozes iznijeti trudnocu (ako posjetis pdf potpomognuta oplodnja ili posvojenje djeteta, vidjet ces koliko se cure muce..)
i vec to ti je sreca.

Citiraj aro32 prvotno napisa
Citiraj momze prvotno napisa
rekla sam joj da ja tako sigurno necu lezati u rodilistu jer ne zelim biti stalno prikopcana na ctg (sto pise u mom planu poroda koji je podobnik odobrio).
Znači, i kod njih moraš imati pismeni plan? Dr. G mi je rekla da kad dođem u rodilište samo kažem što želim, da je to dovoljno. Hmm (?)
i meni je tako receno, ali ja nista ne zelim prepustiti slucaju.
taj plan poroda sam ostavila njima, a isprintala sam nekoliko kopija i za mog supruga da ga da svima koje zatekne u rodilistu.

Citiraj aro32 prvotno napisa
toliko me taj njen komentar izbacio iz cipela, da sam u tom trenutku odlucila da nikuda ne zelim ici, da zelim biti doma, uz svog muza i svoje dijete. i tako je na kraju i bilo.
Ti si treće rodila doma? Meni je prvo, ne bih se usudil', ne poznajem još sebe u toj situaciji.
Imaš li priču s poroda? Ne nadjoh link, pretražnik mi štrajka.
gle, niti ja se ne bih usudila roditi prvo dijete doma.
ovako sada poznajem i sebe i svoje tijelo, bolove, kako reagiram....
no, ne moras radjati doma da bi imala lijep i ispunjujuci porod - to isto mozes dobiti i na toj klinici, nadam se, samo se malo informiraj i pokusaj imati sto vise privatnosti, da te sto manje uznemiruju i da porod ide svojim fizioloskim tokom.

Felix je vec stavila link na moju pricu, pa se necu ponavljati.