-
[quote="misliteljica"]Yana - ispričavam se ako sam bila nejasna ili povrijedila nečije osjećaje. Htjela sam reći da se takve stvari jednostavno događaju.
Misliteljice, ne trebas se ispricavati, nisi povrijedila moje osjecaje. Povrijedio ih je covjek bez savjesti vec davno prije, covjek kojeg znam godinama i kojem sam se nekoc divila. Kad sam pisala jucerasnji post glavom su mi proletjeli krikovi majke za izgubljenim djetetom, izgubila je dva malena djecaka, a ja sam joj to trebala reci, bdw...dvije super zdrave trudnoce vodjene kod doticnog dr.
Nije se udostojio niti pogledati majku u njezinoj boli, a hodao je istim hodnicima kao i ona. Iako je krivnja zbog smrti malenih bica bila najvecim djelom njegova 'zasluga' (potvrdjeno) covjek bez savjesti branio se svojom pritajenom s.......m agresivnoscu te prijetnjama. Majka i dalje pati kao i mi njezina obitelj, krik boli dobio je predznak 'vjecno' A ja sam je odvela kod njega, "da sve bude kako treba".
*Ako se smrt ne moze izbjeci- ne moze se, kao niti eventualne med. komplikacije, no kad se isto dogodi zbog lijecnickog nemara(nas slucaj) onda smo s pravom ljuti na lijecnike kojima smo poklonili nase povjerenje i trazimo odgovor, a oni na kraju ismiju nasu patnju, nazalost.
Doticni dr. svoj je rad u "svom' rodilistu doveo do savrsenstva, provjereno to znam, ipak na svome terenu treba biti oprezniji, ta ulozeni su tu veliki novci, kad vise nista drugo nije bitno! No njegova pritajena gadna narav koju je sijao u merkuru nikad nece umrijeti, za razliku od malenih bica koja jesu, a radi se tu o vise slucajeva, nazalost.
*Moja slucaj kod doticnog druga je vrsta horora, sacuvat cu je ovog puta za sebe, zahvaljujem Bogu sto sam prezivjela.
Nakon dugo godina potracenih na krivoj lijecnickoj adresi te ispiranja mozga, sad sam eto i ja mama, otisla sam na drugu adresu, vodila trudnocu u drzavnoj bolnici gdje sam i rodila, zadovoljna sam.
Smatram da doticni nikad za niti jedan svoj propust (nemar)nece odgovarati, jer u njega se ne upire prstom!
Nemam nista protiv privatnog rodilista, dapace, i drago mi je zbog pozitivnih iskustava kod podobnika i ali ima i nas sa vjecnim pecatom gorcine kod istog.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma