Page 8 of 12 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 351 to 400 of 558

Thread: Privatno rodilište 6. dio

icyoh's Avatar

Mislim da je naslov teme "PR", a ne "šta ja mislim o prirodnom porodu".

Tema o prirodnom porodu imamo dovoljno, dozvolite barem jednu gdje se piše isključivo o PR (bez legendarnog prepucavanja prirodno vs "ne").

Fidji's Avatar

U pravu si.

Quote Originally Posted by ANA09
    Nažalost,nisam im ništa rekla,bila sam valjda još u šoku sva 4 dana tamo.Moram pohvaliti sestru Maju i Izabelu.Prof. je samo rekao da mi je muž zriktao veliko dete pa je on kriv što je bio težak porod Ja stvarno još ne vjerujem da sam to prošla
    Ideš u privatno rodilište, masno platiš da dobiješ tretman kakav bi trebao biti i u normalnim uvjetima, a onda dobiješ i bušenje vodenjaka, i drip i još tako "divne" komentare cijenjenog stričeka doktora. Sramota!

icyoh's Avatar

Cure koje ste rodile na PR, kog dr preporučujete?
    Znam samo za prof. Podobnika i dr. Gebauer. Pretpostavljam da se pisalo o tome, no da sad ne tražim 6 stranica x 5 djelova unatrag.

misliteljica's Avatar

Quote Originally Posted by icyoh
    Znam samo za prof. Podobnika i dr. Gebauer. Pretpostavljam da se pisalo o tome, no da sad ne tražim 6 stranica x 5 djelova unatrag.

Preporučujem dr. Gebauer. Ako je potrebno, ona uvijek konzultira Prof. Podobnika, a kod nje se ne čeka satima, tako da ako imaš urednu trudnoću, zbilja nema potrebe da se načekavaš kod Podobnika. Dr. Gebauer je korektna, nježna, na sva pitanja detaljno odgovara i mislim da zbilja voli djecu...

Mislim da dr. Balenović ne radi više ambulantu, ali ako slučajno radi, njega ne preporučujem. Glupo je reć, ali čovjek zbilja NE PRIČA. Meni je bio na porodu, ako je 5 riječi progovorio, puno sam rekla.

dr.zmijanac ili dr.gebauer. obje su prekrasne!!

ja sam bila kod dr. gebauer za vrijeme trudnoće, a dr.zmijanac mi je bila na porodu i kod nje sam obavila dva post-porođajna pregleda. za svaku pohvalu :D

i sada se premišljam kod koje da nastavim ići jer su mi obje odlične...

icyoh's Avatar

A onda još jedno pitanje
    Kad da krenem u PR? Idem kod dr. Ujević iz Vilija i ne bih ju htjela mijenjati ovako rano (7tj + 2) jer mi je najnaj.

Tashunica's Avatar

A onda još jedno pitanje
    Kad da krenem u PR? Idem kod dr. Ujević iz Vilija i ne bih ju htjela mijenjati ovako rano (7tj + 2) jer mi je najnaj.
    pa čestitam icy :D

icyoh's Avatar

Hvala
    Vidim da si uspjela propustiti moj elaborat o zlim kontr. flasterima koji ne funkcioniraju

Tashunica's Avatar

a joj, nisam imala pojma.
    naći ću ja to pa da se naknadno informiram

piplica's Avatar

A onda još jedno pitanje
    Moja frendica koja je nedavno rodila u PR je vodila trudnoću kod dr. Latin do tridesetog tjedna otprilike, a onda se prebacila kod dr. Zmijanac.

iirraarraa's Avatar

onihoće barem jedan pregled da obaviš kod njih, i to najbolje pred kraj negdje..
    da vidiš još što će te tražiti od papira i to je to....mene su sad tražili urinokulturu, krvnu sliku, moraš imati original papir sa krvnom grupom, ili ako imaš u trudničkoj sa štambiljom, može to
    ja isto preporučam dr.Gebauer, kod nje vodim, jedino sad za dva tjedna idem kod podobnika jer je ona na godišnjem

Quote Originally Posted by misliteljica

Mislim da dr. Balenović ne radi više ambulantu, ali ako slučajno radi, njega ne preporučujem. Glupo je reć, ali čovjek zbilja NE PRIČA. Meni je bio na porodu, ako je 5 riječi progovorio, puno sam rekla.
    Ni ja ne bih preporučila I. Balenovića. I meni je bio na porodu i pokvario mi je dobar dojam koji sam o PR imala dok sam išla na preglede. Ne samo da NE PRIČA, kako je napisala Misliteljica, nego je duhom odsutan. Sestra ga je 3-4 puta morala zvati telefonom da dođe kad sam ja došla roditi. Kad je napokon došao, vidjelo se da mu se strašno ne da gnjaviti se s nekakvim porodom, da bi on radije da te nedjeljne noći nitko nije dobio trudove, jedva je pozdravio, sve preko volje.
    Komunikacija - nula, empatija - nula.
    Misliteljice, je li tebi barem čestitao na bebi? Meni i MM-u nije.
    Ja ga lakše mogu zamisliti u ambulanti nego u rađaonici.

Da opet rađam, da uđem u neko XY rodilište i vidim da je dežuran I.B., okrenula bih se i otišla roditi u drugo rodilište ili doma ili u auto ili u park, ali kod I.B. - never more.

Na preglede sam išla kod dr. Zmijanac i bila je odlična. I drugi koje sam upoznala ostavili su dobar dojam - primalja Zorica, sve sestre za bebe, pedijatrice...

icyoh's Avatar

Pa zar ne možete odabrati dr koji će Vas poroditi? Koja je poanta da platim preko 20.000kn uslugu i svejedno da postoji šansa da mi se na porodu pojavi dr kog ne želim? Pa ne plaćam im za LCD u bolničkoj sobi.

Oni imaju raspored dežurstava kao i u drugim rodilištima. Ako dobiješ trudove i ideš u rodilište, doći ćeš kod onog dr koji je tada dežuran.
    Ja nisam platila 20.000, ponudili su mi "popust", upravo zato jer sam se žalila na dotičnoga dr. Da je bilo tko drugi bio tada dežuran, vjerujem da bi sve bilo za pet jer mi se svi drugi čine ok.
    Nadam se da su se i druge cure koje su bile nezadovoljne žalile i dobile "popust", jer kod nas se stvari, na žalost, mijenjaju na bolje samo onda kad netko zbog lošije usluge izgubi novac.
    Meni je jako važno bilo to što se MM i ja nismo morali ni na trenutak odvajati, od kad smo došli u PR pa nadalje. To je bio jedan od dva razloga zbog kojih sam se ja odlučila za PR.

Da nisam naletjela baš na I.B., platila bih punu cijenu i ne bih žalila ni kunu. Ovako, mislim, moglo je - i trebalo - biti mnogo bolje i ljepše...

misliteljica's Avatar

Ma glupo mi je sad to uopće pisat, ali I. Balenović je dobar pisac, možda i doktor, ali da je socijalno prilagođen, baš i nije.
    Moj prvi susret s njim je bio kad mi je puko vodenjak i došla sam u PR, pregledao me, dođe Podobnik: jeste pogledali na UZV. Ovaj veli nisam. Podobnik pogleda, kaže: čujte neće to baš lako ići (beba se uopće nije spustila) ... onda u rađaoni, kaže on dajte joj epiduralnu, u što stiže Podobnik, pogleda i kaže kakva epiduralna, pa dijete se uopće nije spustilo...uglavnom, da nije bilo Podobnika, tko zna u kojem smjeru bi to otišlo?

Nije mi čestitao na bebi, bio je na vizitama i otpustu, ali nije rekao niti riječ. Čudan lik.

iirraarraa's Avatar

čuj s obzirom u kojem smjeru mu idu knjige, pune tuće i nasilja i čudaštva :/
    a kad se ide na carski?
    jel isto ovisno u koju turu spadneš ili?
    tko uopće tamo obavlja carske?

misliteljica's Avatar

Quote Originally Posted by iirraarraa
    čuj s obzirom u kojem smjeru mu idu knjige, pune tuće i nasilja i čudaštva :/
    a kad se ide na carski?
    jel isto ovisno u koju turu spadneš ili?
    tko uopće tamo obavlja carske?
    Koliko sam ja upućena, rijetko koji porođaj prođe, a da Podobnik nije prisutan (ne cijelo vrijeme, obično djelomično). Ja sam na carski išla nakon 5 sati u rađaoni jer porod nije napredovao uopće, a vodenjak je pukao.
    Na carskom je bio Podobnik i Balenović. Šta je koji radio, e to već nisam vidla

iirraarraa's Avatar

ma ja idem na dogovoreni, neću ni probavati prirodno....
    ma zapravo meni nebitno i da mi je pero perić, samo da naprave posao kako treba i da se ne patim s ranom dugo

misliteljica's Avatar

ma ja idem na dogovoreni, neću ni probavati prirodno....
    ma zapravo meni nebitno i da mi je pero perić, samo da naprave posao kako treba i da se ne patim s ranom dugo
    E za ranu ti mogu reći iz prve ruke jer mi je prijateljica rodila isto CR na SD i razlika je OGROMNA.
    U PR dobivaš infuziju prva 2 do 3 dana, poslije toga brufene, ja sam 3. dan stajala na nogama i mogla dići O. iz krevetića. Bolilo je samo skroz na početku kad ti još ne "iskalibriraju" koliko ti treba lijeka u infuziji. I da preduhitrim sve koji bi mogli ovome naći zamjerku, dijete mi nije bilo od toga ni pospano ni lijeno cicati, baš naprotiv.
    Prva 3 dana sestre te presvlače, oblače, daju ti čak i vodu za oprati zube...brinu se jako da ti se probava ponovno uspostavi, što je kod CR često vrlo problematično. Uglavnom, ja sam prezadovoljna s tretmanom rane, saniranjem bolova itd. Kad izadješ, stave ti neki flaster na ranu koji je vodootporan, pa se možeš tuširat, to mijenjaš još tjedan dana svaki dan (nema baš za kupit svugdje ali ima u jednoj ljekarni u Savskoj) - super su praktični jer se rana ne smije močiti. ja sam ih sama mijenjala.

iirraarraa's Avatar

a skidanje konaca?
    dr je rekla mom A kako bi on to sam mogao da ne moram bezveze putovati u zg samo da bi mi skinuli konce?

misliteljica's Avatar

a skidanje konaca?
    dr je rekla mom A kako bi on to sam mogao da ne moram bezveze putovati u zg samo da bi mi skinuli konce?
    Čuj iskreno, sumnjam da ti to može napraviti netko tko nije doktor. Meni je konce skidao Podobnik, 8. dan nakon CR. U biti su u pitanju dva šava - po jedan sa svake strane, oni u sredini se apsorbiraju, rekla bih. I ta dva šava nisu baš bezveze, osjetila sam dosta kad ih je vadio. Možda da ti neki dr. izvadi tamo gdje živiš?

iirraarraa's Avatar

ma jok, to ne dolazi u obzir..
    ne znam koji dan bi morala otići tamo a da ne naletim na nekog od doktora s kojim si baš nisam najbolja....
    radije ću ja zapičit u zg

romi's Avatar

Ja bi samo pitala zar niste imale mob. od doktora koji vam je gore vodio trudnoću tako kad dobijete trudove, nazovete i oni ili ona vas dočekaju?
    Možda je to samo za one dugogodišnje pacijenete koji vode cijelu trudoću gore, znam sa mnom još 4 cure i sve su imale mob od prof.Podobnika (sve su vodile cijelu trudnoću gore) na koji smo mogle zvati kad god, nisam zvala do poroda, ali je jako dobar osječaj da ga možeš dobiti ako nešto treba.. I imala sam tešku trudnoću, tako da sam se tamo osječala super sigurno.

Nitko ne spominje prekrasan tretman od ostatka osoblja na odjelu, preko čistačica, teta kuharica, super klope, od hrpe čistih uložaka, spavačica, svega za bebu...Ja sam sa svime prezadovoljna.
    U Vinogradskoj na prvom porodu smo morali doslovce moljakati za ćistu spavačicu kad bi se ova stara sva zakorila od krvi i znoja, ma fuj, a o brizi sestara na odjelu u bolnici bolje da ne govorim osim horor.

misliteljica's Avatar

Ma to nisam pisala, točno. Soba se čisti dva puta dnevno, sestre su na raspolaganju za sve. Ja sam ih zvala da mi donesu bebu, da je odnesu, da mi daju izdajalicu, dudu, pa sve možeš tražiti. Sav potrošni materijal je vrhunske kvalitete - ulošci, ulošci za grudnjak, jednokratne gaćice, spavaćice /plave za dečke, roze za cure , čaj, kava kad god želiš, pa i za muža ako pitaš, bez naplate naravno.

Meni su pomoglo neopisivo oko dojenja, ja iskreno o tome pojma nisam imala, stalno su kontrolirale stanje grudi, kako ide dojenje. Pa su me učile presvlačiti dijete, kupati ga, sve...ja do mojeg sina nisam držala malu bebu u rukama, tako da mi je to bio vrlo važan dio boravka u bolnici i samo za to bi platila velik dio cijene.

Kad razmislite, idemo na pilates, tečajeve plesa ... svašta...a možda najvažniju stvar: kako podići drugo ljudsko biće, ne uči vas nitko...zato tri puta hura za Podobnika i njegovu suprugu, koja je zaslužna za veliki dio te slike koju ostavlja profesionalno rodilište Podobnik.

romi's Avatar

Potpis, :D !

mislava's Avatar

icy,
    pa čestitam!

odoh i ja tražiti the topic.

Quote Originally Posted by romi
    Ja bi samo pitala zar niste imale mob. od doktora koji vam je gore vodio trudnoću tako kad dobijete trudove, nazovete i oni ili ona vas dočekaju?
    Možda je to samo za one dugogodišnje pacijenete koji vode cijelu trudoću gore, znam sa mnom još 4 cure i sve su imale mob od prof.Podobnika (sve su vodile cijelu trudnoću gore) na koji smo mogle zvati kad god, nisam zvala do poroda, ali je jako dobar osjećaj da ga možeš dobiti ako nešto treba..
    Podobnik je, mislim, stalno tamo. Ostali liječnici idu doma, svojim obiteljima, odmoriti se itd. Meni nije bilo bitno da na porodu bude bas dr kod koje sam išla na preglede. Mislila sam da su svi OK, ali za dr I.B. ne mogu reći da je opravdao povjerenje u PR koje sam imala.

Nitko ne spominje prekrasan tretman od ostatka osoblja na odjelu, preko čistačica, teta kuharica, super klope, od hrpe čistih uložaka, spavačica, svega za bebu...Ja sam sa svime prezadovoljna.
    Valjda nisi čitala sve, ili si zaboravila, hvalile smo što je za pohvalu, ima dosta pohvala na prethodnim stranicama. Isto tako je u redu napisati i što nije valjalo.

U Vinogradskoj na prvom porodu smo morali doslovce moljakati za ćistu spavačicu kad bi se ova stara sva zakorila od krvi i znoja, ma fuj, a o brizi sestara na odjelu u bolnici bolje da ne govorim osim horor.
    To je bar lako riješiti - tko ide u državno rodilište, uzme svoje spavaćice, i ne mora "moljakati". Ja sam na Sv. Duh 2x nosila svoje, nisu mi trebale jer je bilo dovoljno bolničkih.

A onda još jedno pitanje
    Icy, ja sam isto kod dr Ujević koja mi je rekla da smo kod nje bez ikakvog problema do cca 31-33. tjedna, onda preporučuje da se krene na preglede u bolnicu u kojoj planiraš roditi. Baš smo ovaj tjedan obavili taj zadnji pregled kod nje (šmrc, falit će mi, prekrasna ženska), pa sad put Vinogradske.

Btw, čestitam

pinguica's Avatar

ja sam ih zvala da se naručim u 31. tjednu, a oni su me naručili za 36. tjedan tako da ti je najbolje nazvat i naručit se unaprijed, pogotovo ako ideš kod određenog doktora, jer meni su rekli čekajte da vidim tko mi je tada slobodan

iirraarraa's Avatar

ja se uvijek naručujem unaprijed.....
    obavim pregled i odmah zakažem drugi.......
    ali prvi put kad sam se narućivala htjela sam baš kod dr.Gebauer, tako da sam morala čekati nekih 2 tjedna na pregled(nije ni to tako puno)

Quote Originally Posted by mmmama
    Quote Originally Posted by misliteljica

Ni ja ne bih preporučila I. Balenovića. I meni je bio na porodu i pokvario mi je dobar dojam koji sam o PR imala dok sam išla na preglede. Ne samo da NE PRIČA, kako je napisala Misliteljica, nego je duhom odsutan. Sestra ga je 3-4 puta morala zvati telefonom da dođe kad sam ja došla roditi. Kad je napokon došao, vidjelo se da mu se strašno ne da gnjaviti se s nekakvim porodom, da bi on radije da te nedjeljne noći nitko nije dobio trudove, jedva je pozdravio, sve preko volje.
    Komunikacija - nula, empatija - nula.
    Misliteljice, je li tebi barem čestitao na bebi? Meni i MM-u nije.
    Ja ga lakše mogu zamisliti u ambulanti nego u rađaonici.

Da opet rađam, da uđem u neko XY rodilište i vidim da je dežuran I.B., okrenula bih se i otišla roditi u drugo rodilište ili doma ili u auto ili u park, ali kod I.B. - never more.

Na preglede sam išla kod dr. Zmijanac i bila je odlična. I drugi koje sam upoznala ostavili su dobar dojam - primalja Zorica, sve sestre za bebe, pedijatrice...
    I još si dobila popust. Pa ja zbilja ne mogu vjerovati koja si ti pokondirena tikva (i još vas nekoliko ovdje). Zamisli horora- odeš u PR da imaš tretman ko princeza na zrnu graška, da svi titraju oko tebe, da ti pripreme crveni tepih i smješkaju ti se dok im se vilica ne ukoči, da ti ginekolog na porodu pjeva "U boj u boj" i time te ohrabri na tiskanje, a kad ono- dobiješ ginekologa koji malo priča. Koji jednostavno valjda nije od velike priče. I nije uopće bitno to kolilko je stručan, koliko zna, koliko vrijedi, koliko puno radi i dežura, koliko malo već danima spava. Kakve to veze ima. Jer ako si platila, onda si platila da ti se ginekolog smije i gladi te po glavi. Jer TI SI PLATILA. To je na Balkanu još uvijek normala.
    (okanite se Balenovića)

aries24's Avatar

stana u eleentu

aries24's Avatar

šteka mi m

iirraarraa's Avatar

da javim report
    valjda neću ništa zaboraviti......
    Vito je savršen i napredan za dva tjedna.......
    po zm jučer smo bili 28, a po uzv-u 29+5
    ima 1403g i 33cm........
    pupkovina je odaljena i nema nikakve prijetnje da će se približiti drastično....usporedbe radi neki parametri u slućaju da se puplana jako približi su 100 , a kod nas su 25 i faktor bi bio 5, a kod nas je 1.29....to se sve vidi preko collor dopplera........
    neke mjere odgovaraju čak i za 31+4, stavit ću sliku da vidite....
    na porodu će imati najmanje 4 kile....što bi tek bilo da čekam termin, imao bi 5..iako je meni svejedno, i bolje da je veči...bar ću ga bez straha primiti....

moji nalazi su svi u redu, napravio mi je briseve, testove na klamidiju, ureoplazmu i još kojekakve bolesti i sve je super, zdrava sam, ph sluzi je 4, što je odlićno....
    jedino po mokrači se vidi da sam dehidrirala, moram puno više tekućine piti i više jesti( )....nisam se nešt udebljala, nekih 8 kila od početka, ali su mi rekli da jedem, da ću poslije to skidati.......

Srce kuca junački, pluča su več sad na 79%....svi organi su kak trebaju biti, da se sad rodi sve bi bilo u redu s njim, nikakve bojazni ne bi bilo....

aha, sljedeči pregled za mjesec dana....i onda od 35-og će me pratiti češće i čim bude ono za van, ide van....pa čak možda več i u 38-om tjednu, rekao Podobnik da se nema tu šta čekati s obzirom na prvu trudnoću, da neće uopće riskirati ništa.Dobila sam apaurine jer ne mogu spavati i da budem malo smirenija, vidio je da se jako bojim, pa mi ih je prepisao da se umirim malo

usporedba Podobnik-Gebauer
    ja sam oduševljena sa Profesorom..
    čovjek zbilja zna što radi, napravio mi sve te testove....izmjerio "opasnost"pupčane, to mi doktorica nikad ne radi, toliko ljubazan, rekao mi je 100 puta da je zbilja lijepo dijete...to sigurno kaže svima, ali meni je to pasalo...
    i rekao je da se nemam šta bojati, da će mi oni "poroditi zdravog dječaka"....to zbilja puno znači nama koji smo prošli to što jesmo....i nije mi color doppler naplatio..tako da sam platila 600 4D sa 4 slike razvijene, cd sa 57 slika, i video od pola sata+sve te pretrage, ma ja sam oduševljena...

dvoumili smo se da li ćemo roditi tamo, ali sad smo sigurni....ja jesam, jer im zbilja vjerujem

mama_jos_malo's Avatar

i rekao je da se nemam šta bojati, da će mi oni "poroditi zdravog dječaka"....
    Meni ovo da kaže bilo koji Profešur dobio bi natrag mlotekom.

iirraarraa's Avatar

zbog? :/

mama_jos_malo's Avatar

Zbog toga što "oni" trebaju biti pomoć i podrška, a ne rađaju. S ovakvom izjavom dr.Prof. sebe stavlja u središte poroda. Mi ćemo vam poroditi?!!
    Rađa Mama. I tako već milijunima godina.

Quote Originally Posted by mama_jos_malo
    Zbog toga što "oni" trebaju biti pomoć i podrška, a ne rađaju. S ovakvom izjavom dr.Prof. sebe stavlja u središte poroda. Mi ćemo vam poroditi?!!
    Rađa Mama. I tako već milijunima godina.
    to sigurno stoji, nitko osim mame ne rađa... ali kad doživiš ono što je irraa, onda ti puno znači takva rečenica i osjećaj sigurnosti koji dobiješ, jer mama rađa da, ali i bolesnu i mrtvu djecu na žalost, a ne samo zdravu

iirraarraa's Avatar

ja ovaj put neću rađati, nego će me oni porađati..rodila sam jedanput u životu mrtvu bebicu......
    ovaj put idem na carski, leči ću tamo ko gospođa, dobiti injekciju, čuti svoje dijete kad počne plakati i dalje kako bude.........

to što mi je rekao bi voljela da mi je ponovio još barem 20 puta kako je ugodno zvučalo...

i moj porod će , što se mene tiće, biti isključivo u njegovim rukama

mama_jos_malo's Avatar

iirraarraa želim ti svu sreću i da na svijet doneseš zdravu i glasnu bebu.

nažalost i sama znam što znači izgubiti djecu

Jaaaako jaaaaaako neodgovorna izjava. Obećavati nešto što ne možeš biti 100% siguran...

Quote Originally Posted by mama_jos_malo
    iirraarraa želim ti svu sreću i da na svijet doneseš zdravu i glasnu bebu.

nažalost i sama znam što znači izgubiti djecu
    i ja od želim isto i vjerujem u to!

Nia_Zg's Avatar

Je li itko u privatnom rodilištu rodio u vodi? Nisam čula ni jedan jedini slučaj, pa se pitam zašto, ako već imaju kade za porode i uvijek to spominju u medijima.

iirraarraa's Avatar

čuj, meni paše čuti te izjave....

misliteljica's Avatar

Quote Originally Posted by Nia_Zg
    Je li itko u privatnom rodilištu rodio u vodi? Nisam čula ni jedan jedini slučaj, pa se pitam zašto, ako već imaju kade za porode i uvijek to spominju u medijima.
    Kad smo bili na tečaju osoblje klinike je reklo čini mi se da su 3 bebe rođene u vodi. Bilo je puno više pokušaja, ali kako nema epiduralne u vodi, često se desi da porod krene u vodi, ali se rodilja predomisli.

misliteljica's Avatar

Quote Originally Posted by Stana
    ...I još si dobila popust. Pa ja zbilja ne mogu vjerovati koja si ti pokondirena tikva (i još vas nekoliko ovdje). Zamisli horora- odeš u PR da imaš tretman ko princeza na zrnu graška, da svi titraju oko tebe, da ti pripreme crveni tepih i smješkaju ti se dok im se vilica ne ukoči, da ti ginekolog na porodu pjeva "U boj u boj" i time te ohrabri na tiskanje, a kad ono- dobiješ ginekologa koji malo priča. Koji jednostavno valjda nije od velike priče. I nije uopće bitno to kolilko je stručan, koliko zna, koliko vrijedi, koliko puno radi i dežura, koliko malo već danima spava. Kakve to veze ima. Jer ako si platila, onda si platila da ti se ginekolog smije i gladi te po glavi. Jer TI SI PLATILA. To je na Balkanu još uvijek normala.
    (okanite se Balenovića)
    Pa i o tome bi imala što reći (stručnom dijelu): čak ga je i Podobnik prostrijelio pogledom. Ne razumijem čemu ovaj ton. Platim ja i obvezno zdravstveno pa me tretiraju kao stoku. To je valjda normalno? Ne znam koji je točno tvoj problem, ali neki je.

tinaka's Avatar

Quote Originally Posted by Stana
    Jaaaako jaaaaaako neodgovorna izjava. Obećavati nešto što ne možeš biti 100% siguran...
    Da, ali i izjava koja ulijeva nadu!

mama_jos_malo's Avatar

Kažu li na tečajevima podatak o omjeru carskih rezova prema vaginalnim porodima u klinici Podobnik?

Zanima me, jer svi primjeri koje osobno znam su carski rez. Ne znam ni za jednu curu da je kod Podobnika rodila vaginalno? :/

pinguica's Avatar

hm, da i ja evo saznajem samo za slučajeve koji su završili na carskom.

Što mislite kako bi oni reagirali kada bi u planu poroda napisala da ukoliko oni zaključe da trebam ići na carski da želim drugo mišljenje od doktora iz državne bolnice?
    Ili još bolje da me prebace u državnu bolnicu, tamo ipak ženama daju više šansi prije carskog reza.

Kako vam to zvuči, je li too much? :/

Page 8 of 12 FirstFirst ... 678910 ... LastLast