viš viš i moje imaju paperje od kose
a to im je na mene pa im oprostim![]()
a o karakterima neću ovaj put.....
viš viš i moje imaju paperje od kose
a to im je na mene pa im oprostim![]()
a o karakterima neću ovaj put.....
Fizički, nemam pojma, stvarno o tome ne razmišljam. Što se tiče karaktera, nije to mana nego karakterna osobina, ali u svakom slučaju karakter sa kojim se meni teško nositi -- jako je zatvorena, baš ekstremno (možda je faza), ništa se od nje ne može izvući nikakvim metodama, još sad ima te fore da svakom nešto skriva što me jako nervira.
moja djeca su fantasticni ljudi, pa cak i ako imaju klempve usi ili su smotani... to nisu nikakve mane, nego karakteristike koje ih cine onakvima kao sto jesu...
naj ljudi ne postoje, prema mojoj skromnoj procjeni...
ne znam je stručno objasnit pa ću probat slikovito: "ja bi to i to. L. ne možeš to dobit. ali ja to hoću. nema teorije, gotova rasprava...." i onda se L. baci na pod i tuče nogama, a sve popraćeno suzama koje frcaju na sve strane.litala prvotno napisa
ili se igramo neku igru, ona hoće na jedan način koji ja smatram neispravnim. i to joj nije po volji. i onda razbaca sve igračke, namusi se i ode s nosom do poda.
e to ti je gicljivost.![]()
![]()
a ne, male bebe se ne gicaju. one su samo više ili manje živahne. gicljivi postaju tek kad skuže kako i na koji način mogu pit krv na slamčicu.Maslačkica prvotno napisa
tad dolazi do izražaja prava gicljivost.
Lory-...ali u potpunosti te razumijem !!
Evo i mene koja sam otvorila temu....
da, nisam mislila mane kao nešto loše premda bi se dalo zaključiti da jesam, ajmo reći, "nesavršenosti".
Moj L ima noge na X i tu staje fizička nesavršenost...., i da, voljela bih da je malo deblji...
A karakter, tvrdoglav, nestrpljiv, hoće sve "sada i odmah"...ako mu nešto ne ide od ruke isprve, razvali igračku, šutne ju ili ispolji neki vid agresije i .........nije neki mirotvorac....
![]()
a sta ste me napale. nisam ja kriva sto je ona punasnija od brata u toj dobi. znam da je jos mala. i da ima vremena, ali eto primjetih.laumi prvotno napisa
pa da se ispravim. moja djeca su slatka meni najlijepsa. ali ona sto je stvarno problem jesu njihvoi nokti na nogama. mogu ih sjeci samo kad nakiselim klinec u kadi bar 15-tak minuta.
eto u svim pogledima meni su moj Bubi i Pupica savrseni![]()
kad moje dijete uhvati "huja", "zuta minuta", "gicljivost"...samo cu vam reci sto kaze MM
"jadan moj zet"...mislim da vam je jasno![]()
Ne vidim mane.. vidim sebe i one stvari u mom karakteru koje mi ne leže najbolje i s njima se ne znam nositi, a za ne falit, oni pokupili narav na mamu... teško sa sobom, a još teže s njima :/
x i mojaelin prvotno napisa
![]()
nisam našla apsoolutno niti jednu manu (zasad) ni u kom smislu, samo ju promatram i divim se kako je savršena![]()
Ma i ja ovako mislim.majoslava prvotno napisa
Naravno.
Ali, znam da ima osobina, karakternih crta, kao što je Mima rekla s kojima se teško nositi. Djetetu, npr. Ne samo meni![]()
Imaš osjetljive djece, djece koja teško izražavaju što žele...
Moje cure su dosta različite. Već sad vidi mda se ova mala nekako lakše nosi s nekim stvarima. Na to sam mislila gore.
Nisam našla niti jednu manu na svom djetetu, jer je nemoguće da meni kao majci nešto na njoj bude mana. Jednostavno je savršena![]()