-
Kako naći čuvalicu - "zamjensku baku"
Dakle, problematika je sljedeća.....kad rodim, par mjeseci nakon toga trebala bih zaposliti gospođu koja bi bila sa mnom takoreći puno radno vrijeem em da mi pomogne oo bebe, pripazi ju mali, dok ja učim, obzirom da je stiska s ispitima i da pospremi. To bi trebao biti netko s puno slobodnog vremena, čije je vrijeme fleksibilno,pa ako se razbolimo da kod nas bude i po 10h i ako mi stariji razboli da i njega pričuva itd...u svakom slučaju, netko tko bi imao ulogu bake....Moji su daleko i još rade, tako da od njih to ne mogu nikako očekivati.
Ta bi gđa kod nas ostala duuugggo, dugo i kad se ja vratim na posao još bi čuvala mlađe dijete, a onda jednog dana dočekivala starijeg iz škole itd....
Ma prava baka....kako ću to naći i postoje li uopće takvi egzemplari?
-
kada kažeš baka, znači da ne želiš mlađu osobu?možda bi ti pojednostavnilo stvar
inače, mi smo našli zaista zamjensku baku, i starijeg je čuvala, a mlađem je zaista baka, jer prave bake ne vidi tako često. to je gospođa koja živi u neboderu gdje smo mi prije živjeli, znali smo je kao susjedu i kao mamu od naše kolegice. kod susjeda baš ne možeš fulati jer ih svi poznaju i isplivalo bi ako je nešto nije u redu, a o blizini da ne govorim. nije prije čuvala tuđu djecu, samo svoje unuke koji su sada veliki. pitali smo je, pa kud pukne da pukne....i puknulo super
-
Blago tebi, mislim da se tako nešto zaista rijetko nađe. Da, preferirala bih stariju, ali opet netko dovoljno agilan i bistar za trčanje, igru, učenje i tako....a i čišćenje...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma