:D :D :D
Pišite šta ste radili, mi se već radujemo
Jupi jupi jeeeeeeee
Valjda neće bura smetat![]()
:D :D :D
Pišite šta ste radili, mi se već radujemo
Jupi jupi jeeeeeeee
Valjda neće bura smetat![]()
Evo i od nas u Vodicama, ja radim, a moje cure samo što nisu jutros u 7 izašle na ulicu, ali stvarno je zima, - 4 *C......nema veze, ova 2-3 dana ćemo izdržati ************************************************
jeeeeeeeeee![]()
Evo i nas u Zadru :D još da mama popije kavu i idemo na snig. Šteta što radim popodne pa ne možemo dugo :D
Kako napravit improvizirane sanjke :? :D
kad sam jutros vidila snig odma mi se smrklo.
mrzim snig.
omeo me je u odlasku na sistematski. Lo nije išla u vrtić. sve je sleđeno.
ako šta mrzim onda je to snig na kojeg mi nismo navikli.
ali smo ipak u 7.30 imali foto sešn ispred kuće za ovjekovječit snig u splitui vratili se doma. L. se sledile ruke.
![]()
i napuniš slamom ili sijenommarta prvotno napisa
ako toga imate
mogle bi i neke krpe umjesto slame
ajme blago vam se :D
evo vidin da dica stave škovaceru ispod guze, pa niz nizbrdicumakita prvotno napisa
kod nas bura sve smrzla![]()
a bas san se veselelia snjesku i grudanju, taman imamo livadu na kojoj se lipo nakupilo ali - zamrzlo. sad nam tribaju klizaljke a ne sanjke![]()
'benti buru!![]()
doduse i mi smo se slikali![]()
to je bolje izbjegavati jer mogu nastati ozljede kralježnice ako nalete na nešto tvrdo. Bolje ono s vrećom ali da je nešto mekano unutra.mandy prvotno napisa
Vreća za smeće sa jastučićem unutra... :D
Isprobano jednom davno kada je i u Rijeci pao snijeg.
Koliko god da obožavamo snijeg, mislim da će ovo danas biti katastrofa. :/ Sve je već zaleđeno a bura puše i dalje...
Snješka nismo napravili, ne ide, al smo se grudali i slikali i sanjkali na najilonu kojim smo umotali staru deku. Hvala![]()
R se jučer cijepio pa me malo strah vodit ga vani, ali čekamo da bura barem malo stane pa bih ga na brzinu slikala da ima uspomenu.
mi smo se taman prije 2 dana vratili sa snijega i sad nemam namjeru izlaziti na ovaj led.
Sve je zaleđeno, puše, hladno...
Ali lipo je vidjeti ovu bjelinu. Mislim da se neće brzo otopiti.
Ljudi ne znaju voziti po takvom ledu, nemaju zimske gume. Kližu se i auti i prolaznici.
Djeca uživaju, grudaju se. Čuje se izvani veselje.
Netko radi, netko ne radi. Baš se iznenadim kako nas taj snijeg uspije blokirati. Je da se dogodi jednom u 4 godine, ali..
geldam na uzbrdici isprid kuće tri se auta naslagala jedan iza drugog i ne mogu ni naprid ni nazad, sve sleđeno.mama.st prvotno napisa
a svaki peti prolaznik se fino izvrne na toj nizbrdici.
U Makarskoj čak i dalje pada snijeg! Samo što puše jaka bura pa ništa od šetnje![]()
Evo, mi smo jutros bili uru vrimena vani :D Grudali se, napravili snješka i klizali se do domaNije još jaka bura puhala, bilo je sunce, ma super. Sad već puše jako, išla sam pješice na posao i sad mi glava puca. Iva je zaspala u roku 2 minute
![]()
I meni moji javili da je frka u gradu. Jutros se islo pjeske na posao.![]()
pada snig ali sta vridi kad bura puse ko luda![]()
nista od zimskih radosti, mozemo samo gledat kroz prozor
Ja nisam otisla na posao. Nakon sat vremena trazenja putova (glavnom cestom se nije moglo), odustali smo i ostali doma.
MM je otisao iza podne, kad se rascistilo.
ja isto na kraju nisan isla na posa, bura je strasna, ispred kuce sve zaledjeno, ostajemo doma do daljnjeg ...
ja dosla prva na posao :D (trebalo mi je da nadjem auto ispod snjeznog porkivaca)
20km/h sam vozila, ljetne gume, koma....
vec se otopio, nazalost
i nema sutra skole, pa za poluditi......vani mi se ne cini tako kriticno da ne bi mogla djeca do skole doci...