Pokazuje rezultate 1 do 50 od 78

Tema: POKLON ZA 12. godišnjakinju za rođ.-HITNO!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Treba odjeća, ali kad je jeftino onda se kupe dvije-tri majice, a ne jedna. I te dvije-tri na kraju prerastu u 5-6.
    Stvara se ogromna količina otpada, ogroman nered ... današnje kupovanje i poklanjanje odjeće mi je u rangu popita/plišanaca/fidget spinera i sl.
    Ja imam veliki problem s tim, borim se i sama sa sobom i s 2/3 djece, nastojim ukazati da nepotrebnost takvih igračaka/odjeće i sl., ali moram nekada i popustiti.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku
    Treba odjeća, ali kad je jeftino onda se kupe dvije-tri majice, a ne jedna. I te dvije-tri na kraju prerastu u 5-6.
    Stvara se ogromna količina otpada, ogroman nered ... današnje kupovanje i poklanjanje odjeće mi je u rangu popita/plišanaca/fidget spinera i sl.
    Ja imam veliki problem s tim, borim se i sama sa sobom i s 2/3 djece, nastojim ukazati da nepotrebnost takvih igračaka/odjeće i sl., ali moram nekada i popustiti.
    Kužim o čemu pričaš, to je dosta rašireno, al mi nemamo taj problem jer ja ne podnosim nikakve viškove u našem životnom prostoru.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku
    Zato bih ja glasala za nakit... Ne mora biti neki dizajnerski, ali ima raznih narukvica i ogrlica za djevojke te dobi - ništa pretenciozno...

Evo, prvo mi pada na pamet Silver-for-you (obično su trgovine uz svaki Kaufland): https://silver-for-you.hr/shop/nakit...rni-privjesak/

ili ovo s imenom https://hr.prodaja2021.com/content?c...for%20you&id=8
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 27.04.2021. at 10:35

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •