Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Ginekolog u Cambierijevoj

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno Ginekolog u Cambierijevoj

Molim cure koje znaju kako i kod koga se prebaciti u Cambierijevoj, ako je to moguće još,..naime ja sam kod dr.Škunce, ali sam odlučila od kada sam bila trudna da više nikada neću doći kod nje u ruke,..inače sam vodila T.kod Vlastelića i išla kod njega na preglede, a sada bi se htjela prebaciti u Camb., trebale bi mi samo uputnice,..nisam baš razumjela tko i kako tamo radi, kao jedna smjena je dr.Rukavina, a druga dr.Krešić ili,..nešto se spominju dr sa KBC-a pa mi nije baš jasno,...

Tia avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno Re: Ginekolog u Cambierijevoj

Citiraj tanjama prvotno napisa
    Molim cure koje znaju kako i kod koga se prebaciti u Cambierijevoj, ako je to moguće još,..naime ja sam kod dr.Škunce, ali sam odlučila od kada sam bila trudna da više nikada neću doći kod nje u ruke,..inače sam vodila T.kod Vlastelića i išla kod njega na preglede, a sada bi se htjela prebaciti u Camb., trebale bi mi samo uputnice,..nisam baš razumjela tko i kako tamo radi, kao jedna smjena je dr.Rukavina, a druga dr.Krešić ili,..nešto se spominju dr sa KBC-a pa mi nije baš jasno,...
    jedna smjena je dr. Krešić
    a u drugoj su se (pričam o ovom proljeću i početku ljeta) smijenjivali liječnici iz KBC u dane kad se radi ujutro, a za poslijepodne dr. Rukavina.
    Kod dr. Krešić se dosta čeka jer je ona koliko znam popunila kvotu, ali ni ova druga smjena nije povoljna jer su tu koliko znam došli svi pacjenti dr. Fisher, Zatezalo i navodno još jednog gin.

Krešić ti je radila neparni 7-14:30 oarni 13:30-21

tel je 330-691

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

dobila sam dr.Krešić, ona kao više ne može primati nove pacijente, kao ni dr.Rukavina,...kako da onda pitam za ovu 3.opciju kad dolaze ti dr.iz KBC-a- ne razumijem baš
    Znači tamo su u biti 2 ordinacije koje rade paralelno, barem ujutro koliko sam skužila!

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

ok, sad mi je malo jasnije, zvala sam HZZO i u biti svi ginek.osim dr.Krešić moraju primiti, jer imaju mjesta,...
    Rekla mi je da postoji i liječnički tim u Camb.gdje rade dr.Vlašić, Marić, Finderle,..ali mi nije znala kako doći do njih, tj.da li se kod njih dolazi s uputnicom kao na Polikliniku ili se kod njih nosi karton,..
    Probat ću danas nekako iskopati tu info, pa možda još nekome zatreba,..

Malo mi je i čudno jer ako se prebacim kod recimo dr.Vlašića, ne mogu onda njega pitati da mi da uputnicu za kod dr Vlastelića, kod kojeg bi u biti najradije i nastavila ići,...možda mi je bolja opcija ond aimati neku dr samo za uputnice, zar ne?

Malo sam

Tia avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

tamo postoje dvije ordinacije.
    jednu vodi dr. Krešić
    a drugu je vodila dr Brnčić-Fischer
    Pacjenti od B-F su bili bez dr. pa je tu uskočila dr Rukavina koja je koliko znam u mirovini. Tu su onda prebacili i pacjente Dr. Zatezalo jer njenu ordinaciju nije nitko preuzeo.
    Prije je bilo da dr. Rukavina radi samo poslije podne a kada ta ordinacija radi u jutarnjoj smjeni onda se izmijenjuju ti različiti dr. iz KBC-a
    Koliko znam redovne preglede je radila Rukavina i to se moralo naručivati a za hitnoće i trudnoće je radio nazovi tim iz KBC-a

Samo da ponovim tako je bilo prošle godine jer nisam bila tamo još od prije poroda

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

uf, mislim da je tu tolika zbrka, da više nitko ne zna što i kako,..dr.Rukavina radi po priči sestre koju sam dobila, ali ok, je ili nije, nije bitno,.samo me zanima da li se ono možeš premjetiti kod npr.Marića pa od njega tražiti uputnicu za Vlastelića?to mi malo nelogično zvuči, pa ne znam da li je tko imao takvo iskustvo!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •