Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Endokrinolog

Jim avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno Endokrinolog

Drage rode,molm sve koje su imale iskustva sa pregledom kod endokrinologa da podjele svoja iskustva! Od čega se sastoji pregled i na koji način pomaže endokrinolog? Imam PCOS i hormonski poremećaj pa bi morala na pregled.

TOMISLAVA avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

I ja moram kod endokrinologa. Mislim da treba izvaditi krv za hormone i onda on daje tablete koje treba.
    Bogme ti ja i objasni

Jim avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Bolje išta nego ništa Da li možda znaš tko ti piše uputnice za pretrage ako je end.privatnik?

Jim avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Luda sam već od pretraga ,pregledali su me od nokta do p... Koje su tvoje poteškoće Tomislava pa moraš na pretrage?

bebelina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ajde da ja budem pametna!
    Za pregled kod end. izvadis hormone (vadenje krvi) i na pregled , ako treba moze te dodatno poslati na vadenje antitijela (isto krv) , ultrazvuk , punkciju(ako imas izrasline) ili ultrazvuk i punkciju istovremeno , scintigram stitnjace..
    Uglavnom pocmes sve s vadenjem krvi , a onda ce viditi sto i kako dalje.
    Sretno!

Jim avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Hvala ti bebelina na savjetu! Da li je tko išao kod endokrinologa s problemom policističnih jajnika?

TOMISLAVA avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Jim ja imam visok prolaktin pa moja dr. misli da je to glavni razlog moje neplodnosti pošto su svi ostali nalazi uredni

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Pozdrav!
    Ja danas idem posjetiti endokrinologa po prvi put. Prije toga sam prvo isla svojoj doktorici ona me pregledala i bla bla i poslala na vadenje hormona stitnjace. To sam rjesila i nalaz je bio u redu. Vratila sam se njoj a onda me nie mogla nikamo poslati jer nisam do pred 2 mj. Bila kod ginekologa... (da,znam) . Tada sam nasla ginekolog, pregled, ultrazvuk, oba jajnika policisticka, maternica ukosena... Dao mi je duphasan i 2 nalaza za vadenje krvi... Jedan prie uzimanja tableta, drugi na 8. Dan ciklusa... To sam obavila i s papirima isla natrag ginicu i onda me poslao endokrinologu i danas cu vidjetsto se krije iza tih vratiju....
    Samo se nadam da cu moc imati bebice.....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •