-
Endokrinolog
Drage rode,molm sve koje su imale iskustva sa pregledom kod endokrinologa da podjele svoja iskustva! Od čega se sastoji pregled i na koji način pomaže endokrinolog? Imam PCOS i hormonski poremećaj pa bi morala na pregled.
-
-
Bolje išta nego ništa
Da li možda znaš tko ti piše uputnice za pretrage ako je end.privatnik?
-
-
Ajde da ja budem pametna!
Za pregled kod end. izvadis hormone (vadenje krvi) i na pregled , ako treba moze te dodatno poslati na vadenje antitijela (isto krv) , ultrazvuk , punkciju(ako imas izrasline) ili ultrazvuk i punkciju istovremeno , scintigram stitnjace..
Uglavnom pocmes sve s vadenjem krvi , a onda ce viditi sto i kako dalje.
Sretno!
-
-
Jim ja imam visok prolaktin pa moja dr. misli da je to glavni razlog moje neplodnosti pošto su svi ostali nalazi uredni
-
Pozdrav!
Ja danas idem posjetiti endokrinologa po prvi put. Prije toga sam prvo isla svojoj doktorici ona me pregledala i bla bla i poslala na vadenje hormona stitnjace. To sam rjesila i nalaz je bio u redu. Vratila sam se njoj a onda me nie mogla nikamo poslati jer nisam do pred 2 mj. Bila kod ginekologa... (da,znam) . Tada sam nasla ginekolog, pregled, ultrazvuk, oba jajnika policisticka, maternica ukosena... Dao mi je duphasan i 2 nalaza za vadenje krvi... Jedan prie uzimanja tableta, drugi na 8. Dan ciklusa... To sam obavila i s papirima isla natrag ginicu i onda me poslao endokrinologu i danas cu vidjetsto se krije iza tih vratiju....
Samo se nadam da cu moc imati bebice.....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma