Pokazuje rezultate 1 do 23 od 23

Tema: koga voditi?

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno koga voditi?

u travnju MM i ja moramo ići tjedan dana raditi na more. Vodili bismo djecu sa sobom (nemam ih kome tu ostaviti), ali nikako ne mogu riješiti problem tko bi ih čuvao. teti čuvalici i njenom mužu smo ponudili da im platimo da idu sa nama (apartman i tak to) ali njima je nezgodno. nezgodno je i bakama iz raznoraznih razloga.
    Dakle, trebaju mi dvije osobe kojima bih sve platila, ali opet ne mogu nekoga nepoznatoga voditi na more i tamo ostaviti djecu s njim u nepoznatom okolišu.
    S tim da mali ima 8 mjeseci i trebao bi se već tu u zagrebu naviknuti na tu osobu...ili ne bi...jooj, na sto sam muka
    ili da dođemo tamo ranije pa da se dva dana prije privikavamo....hm,na koga, ne mogu ni tamo samo uzeti nekoga

radi se o istri, pa istrijanke, ako imate i vi kakvih prijedloga

i da, mi radimo samo prijepodneva...

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

i, da, ja ovim putem ne tražim osobu koju bih vodila, nego savjet tko bi uopće mogao doći u obzir...ako imate ideja...

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

i, da, i, da, i, da
    zar nitko?

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Samo ti se pridružujem u čekanju da ne budeš sama.
    Iskreno nemam pojma šta bi napravila u tvom slučaju.
    Nadam se da će ti se zvijezde posložiti

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Veki prvotno napisa

Samo ti se pridružujem u čekanju da ne budeš sama.
    Iskreno nemam pojma šta bi napravila u tvom slučaju.
    Nadam se da će ti se zvijezde posložiti

ma poznam ravnateljicu vrtića u puli, pa bih ju mogla pitati dal zna koju odgojiteljicu bez posla ili voljnu, al malo mi je to bed ostaviti djecu sa skroz nepoznatom osobom. ne da im ne vjerujem...nego ju klinci ne znaju

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Nemaš nikog od povjerenja osim baka? Nekoga koga djeca poznaju?

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

razmišljala sam o tome, ali svi rade
    postoji opcija da vodimo samo maloga jer bi teta čuvalica mogla ići ako je samo on, ali mislim da bi to većem bila trauma za ostatak života. i ovako je ljubomoran

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

stvarno teška situacija :/. ja osobno nebih razdvajala klince. gdje u istru idete?

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Frida prvotno napisa
    stvarno teška situacija :/. ja osobno nebih razdvajala klince. gdje u istru idete?
    u fažanu. za djecu dušu dalo. malo mjesto, ogromno igralište uz more u borovoj šumi, sve blizu, malo prometa, brijuni preko puta..ma ne bi ih ostavila u zagrebu ni za što

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

ivy, a da u Istru potrazite osobu koja ce se brinuti o djeci?

Juroslav avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

da ne moram raditi, javil bi se ja

nadam se da budete uspjeli riješiti problem

mirjana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a jel bi ti se mogle bake (a i čuvalica) smjenjivati? možda im je predugo 2 puna tjedna, ali bi se na kraće vrijeme ipak odlučili?

mi smo na more vodili moju sestru (studentica)
    možda imate vi ili vaši roditelji nekog poznatog kome je kći studentica (ili je neka vaša frendica studentica/apsolventica ) koja bi bila voljna odvojiti 2 tjedna za rad na moru

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj mirjana prvotno napisa
    a jel bi ti se mogle bake (a i čuvalica) smjenjivati? možda im je predugo 2 puna tjedna, ali bi se na kraće vrijeme ipak odlučili?

možda imate vi ili vaši roditelji nekog poznatog kome je kći studentica (ili je neka vaša frendica studentica/apsolventica ) koja bi bila voljna odvojiti 2 tjedna za rad na moru
    bake i čuvalica otpadaju, mora biti netko drugi

koliko imate iskustva sa studenticama? da li su one ipak bez iskustva sa malim bebićima?mislim naša je teta čuvalica dosta starija pa sam se nekako navikla na taj način razmišljanja

mirjana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

moja sestra je sa 17 godina čuvala moju jednogodišnju curku mjesec dana, prije toga je bila s nama na moru 2 tjedna i spasila nas je (dubokoklanjajući smajlić)
    kad sam rodila drugu curku, bez problema sam ostavljala svoju seku s malom bebom i trogodišnjakinjom (na par sati, kad sam npr. ja morala kod doktora), njoj su bile bolje nego meni

mislim da se ne moraš bojati mladih cura ako imaju imalo smisla za bebe (ali ja npr. ne bi uzela nekoga bez preporuke) - raspitaj se da li neko od njih ima male nećake (ili čak braću/sestre koje je čuvao)

ja sam imala samo 14 godina kad sam čuvala cijelo ljeto svoju jednogodišnju sestru (tu koja je sad čuvala moje klinke)

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Povedi mene

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Svimbalo prvotno napisa
    Povedi mene
    mora da nisi dovoljno pažljivo čitala topic o nemogućim trogodišnjacima

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

O jesam, jesam
    Ali ti malo podižem topic
    Jeste li iskemijali rješenje?

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj ivy prvotno napisa
    Citiraj mirjana prvotno napisa

bake i čuvalica otpadaju, mora biti netko drugi

koliko imate iskustva sa studenticama? da li su one ipak bez iskustva sa malim bebićima?mislim naša je teta čuvalica dosta starija pa sam se nekako navikla na taj način razmišljanja
    hah, relativno, ja sam rodila ko studentica, s 22.
    do osobe je, moje 35godišnje kolege s posla nisu spremne za djecu

potraži studenticu, pedagogije, medicine,...

enchi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Kod nas se u dječjim vrtićima se mogla dobiti informacija o curama koje su završile ili završavaju pedagošku akademiju ako je netko zainteresiran za kvalificiranu osobu za čuvanje.
    To mi se činilo praktično, premda vrtić ne garantira niti išta slično ali tu su cure sa faksom...
    Nemam druge ideje...sretno!

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

dosta mi se ljudi javilo u međuvremenu,nekako preko poznatih ili nepoznatih, ali to su sve ljudi koje ja ne poznam i malo me straši situacija u kojoj takve dvije osobe vodim sa sobom na more, plaćam im apartman i ostavljam djecu...vjerovatno to i ne bi ispalo tako loše, možda i nije puno razlike u tome da ih ostavljam u svom stanu, ali imam neki loš osjećaj i rađe bi poznatu osobu

hvala ljudi na savjetima

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

riješen problem :D naša teta čuvalica ipak pristala ići s nama
    a za one koje će možda u budućnosti mučiti slična stvar, našla sam najbolje rješenje u tome da sa sobom vodim osobu koja bi radila umjesto mene, a ja bi čuvala djecu (na moru, mljac ), jer me dođe isto kao i platiti dvije čuvalice, i njihov smještaj i prijevoz

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Citiraj ivy prvotno napisa
    sobom vodim osobu koja bi radila umjesto mene, a ja bi čuvala djecu (na moru, mljac ), jer me dođe isto kao i platiti dvije čuvalice, i njihov smještaj i prijevoz

Dobra si. Koji obrat situacije!!!Čuvanje djece ustvari toliko košta da ti se isplati platiti nekome da radi tvoj posao, a ti uživaš s klincima.
    Drago mi je da si rješila situaciju!!

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Ivy, super! :D

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •