-
kahna, sve ok. tvoj tata očito ima dobro iskustvo sa njom, ali ja znam i iz vlastitog iskustva i od još nekih pacijenata ovo što sam napisala u prethodnom postu. čak ima jedna tema o lupusu ovdje na forumu gdje je jedna forumašica izrazila slično mišljenje o dr. sentić.
ja stvarno stojim iza svojih riječi kad kažem: izbjegavati tu doktoricu u širokom luku!!!!
dr. rozman rekao je mojoj mami da prestane uzimati terapiju koju je prepisala sentićka jer će za par godina biti kasno.
inače, moja mama je počela prije par godina dobivati hematome po cijelom tijelu, sentićka je tvrdila da je to nuspojava dugogodišnjeg uzimanja kortikosteroida. mama ju je zamolila da joj napravi detaljan koagulogram da se vide antitijela na sve krvne faktore, odbila je. nekoliko godina kasnije potpisala joj je dokumente proglasivši je sposobnom za operaciju. mama mi je umrla dva tjedna kasnije od stečene hemofilije, tj. razvila je antitijela na faktor8 presudan pri zgrušavanju krvi, i nije joj više bilo spasa. naravno, trebalo je vremena da skuže što joj je i zašto krvari jer nitko od doktora na sušaku nije mogao vjerovati da netko tako teškog pacijenta može poslati na operaciju koljena u lovran bez da provjeri tako nešto.
0038615225577 je broj na koji sam prije godinu dana zadnji put zvala dr. rozmana, inače radi u ovoj klinici
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma