Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: noktici na nogama

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno noktici na nogama

kad poceti rezati noktice na nogicama,?mi ih jos nismo rezali,jer su se potrgali,ali sad vidim da bi malo trebalo.kad ste vi pocele,sad smo 3ipol mj

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ranije. Čim sam zaključila da su predugi

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

mi smo 4 mjeseca i još nismo rezali.isto su se potrgali...ali uopče neznam ni kako ču ih odrezat dok ču morat,pogotovo na najmanjem prstiću.... :?

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

to i mene zanima,jos palac da,ali neznam kak mali prstic,za sad ostale netrebamo,samo sam primjetila da bi palac trebalo malo,hvala.na rukamas smo se vec usavrsili,dok spava,naravno

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

a mi i na rukama jedva,režem dok spava po 2-3 prsta,pa dugu dan ostale.... a na nogama me sve strah,sreča da još netreba,makar palac možda i bi....ma joj koma mi je to,tako sv sitno još ako počne mahat nožicama... :shock:

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno noktici

mi na rukama trebamo rezati svaki tj obavezno,jer grebe,i nama se neki put dogodi da uspijemo par prsta,pa drugi dan ostalo i tak se uglavnom zabavljamo s tim,a na nogama budemo vidjeli kak bude to islo

Dalm@ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

Moje je iskustvo da treba početi što prije (barem se pravite da nešto režete), da dijete bude naviknuto kad će stvarno trebati rezati.

Imamo i specijalnu pjesmicu koja se tada pjeva. Nije da su ljubitelji zbog toga postali, ali barem ne idu dalje od negodovanja.

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno noktici

da,ima nesto i u tome,da se navikne

Neroslava avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Meni je to tak slatko i čudnovato, da mu noktići na rukama rastu ko blesavi, a ovi na nogama skoro uopće ne . Prvi put sam mu rezala noktiće na nogama sa 4,5 mjeseca (kao naglo su mu izrasli), i od onda se čini da opet baš ne rastu. Ti nožni prstići su nešto najslađe .

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •