-
noktici na nogama
kad poceti rezati noktice na nogicama,?mi ih jos nismo rezali,jer su se potrgali,ali sad vidim da bi malo trebalo.kad ste vi pocele,sad smo 3ipol mj
-
Ranije. Čim sam zaključila da su predugi
-
mi smo 4 mjeseca i još nismo rezali.isto su se potrgali...ali uopče neznam ni kako ču ih odrezat dok ču morat,pogotovo na najmanjem prstiću.... :?
-
to i mene zanima,jos palac da,ali neznam kak mali prstic,za sad ostale netrebamo,samo sam primjetila da bi palac trebalo malo,hvala.na rukamas smo se vec usavrsili,dok spava,naravno
-
a mi i na rukama jedva,režem dok spava po 2-3 prsta,pa dugu dan ostale....
a na nogama me sve strah,sreča da još netreba,makar palac možda i bi....ma joj koma mi je to,tako sv sitno još ako počne mahat nožicama... :shock:
-
noktici
mi na rukama trebamo rezati svaki tj obavezno,jer grebe,i nama se neki put dogodi da uspijemo par prsta,pa drugi dan ostalo i tak se uglavnom zabavljamo s tim,a na nogama budemo vidjeli kak bude to islo
-
Moje je iskustvo da treba početi što prije (barem se pravite da nešto režete), da dijete bude naviknuto kad će stvarno trebati rezati.
Imamo i specijalnu pjesmicu koja se tada pjeva. Nije da su ljubitelji zbog toga postali, ali barem ne idu dalje od negodovanja.
-
noktici
da,ima nesto i u tome,da se navikne
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma