Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: kukovi

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno kukovi

koliko dugo ste kontrolirale kukove,mi smo s mj dana bili kod ortopeda i rekoa je da su kukovi malo cvrsci,ali uz vjezbanje ce se opustiti,napravili uzv kukova,sve ok,danas isli k ortopedu na kontrolu sa tim nalazima,veli da se vidi da vjezbamo,nastaviti i dalje tako i za 2mj na kontrolu,do kad na kontrole? :? :?

Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno kukovi

mi bili s nasom malom (sad ima 8 mjeseci) na svim pregledima kak se ide, cijepljenje itd. mala je strasno zilava, sad vec hoda u hodalici a veli pedijatrica kao da je to prerano, a kaj da joj delamo...

uglavnom na predzadnjem pregledu sa 6 mjeseci u 12 mjesecu veli da je "strasno kruta" (inace, nikad nismo mogli raditi one vjezbe razgibavanja kukova jer je jednostavno stalno davala kontru i ispruzila noge i nema sanse da savine koljena), te da obavezno idemo kod fizijatra na pregled. Isli smo u DOKO u dubravi.. a veli fizijatar "ma gluposti, mala ko zvjer, mozda malkec ispred vremena, sve super, sve ok". tako da mislim da je to individualno. neko prohoda ranije, neko kasnije, isto tak i s govorom

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno Re: kukovi

Citiraj tomo prvotno napisa
    mi bili s nasom malom (sad ima 8 mjeseci) na svim pregledima kak se ide, cijepljenje itd. mala je strasno zilava, sad vec hoda u hodalici a veli pedijatrica kao da je to prerano, a kaj da joj delamo...
    Pa ne uđe sama u hodalicu, zar ne

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

tomo, možda ipak da malo potražiš po forumu što se pislo o hodalicama: one isto mogu biti uzrok te krutosti i čvrsto ispruženih nožica.

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

opet ja,tomo,mislim da bi trebala vjezbati,nijedna beba neda izpocetka,ali s vremenom opusti,nije niti meni bilo super,ali sama sebe sam uvjerila bolje da sad dok smo tak mali to rijesimo nego da kasnije,nedaj boze ima problema s hodanjem,probaj uz neku pjesmicu ili igru ko da vjezba na tjelesnom,nema veze kolko je stara beba,drzim fige,iskreno o hodalicama nemam bas neko misljenje,zbog toga ako beba u njoj hoda bez pravih anatomskih cipelica,mislim da to moze utjecati dosta na stopalo,a tak male cipelice nema ispod broja 19,a to zi je za klinca od cca godinu dana,neznam,ja tak mislim

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •