Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: kako djete reagira poslije anestezije

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno kako djete reagira poslije anestezije

molim Vas da mi pomognete.nova sam ovdje.trebamo bebu voditi na operaciju laserom-uklanjanje hemangioma.rekli su da je moraju skroz uspavati,a ja nemem pojma kako će to izgledati :? molim vas da mi pojasnite ako imate iskustva!!hvala

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Prvi put je bio pod općom sa godinu dana. Drugi, treći i četvrti između 2 i pol i 2 i 9 mjeseci.
    Svaki put ju je dobro podnio, osim što je još par sati nakon nje bio uspavan, ali to je normalno.
    Prije anestezije treba napraviti pretrage koje se preporučaju.
    Sretno!

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

hvala,pretrage smo napravili.krv,urin...još kad dođemo u klaićevu kod anesteziologa nadam se da će proći sve ok.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Mia je sa godinu dana bila na 3 operacije hemangioma. Prvi puta je dosta spavala nakon operacije, imala je 2,5 mjeseca. Nakon druge dvije je bila odmah super, nije joj se spavalo, htjela cicati, nasmijavala je sve u sobi. To tako dobro prođe da zaboraviš na luđačku brigu i strah prije operacije. Sretno!!!

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

joj sad mi je lakše,kad vidim da sve to prođe...a TWIN, i moja je Mia i ima 9mj.mora odstraniti hemangiom na leđima....kako si bila u sličnoj situaciji,molim da mi napišeš kako je to izgledalo..da li si bila sa njom,kad su je odveli,vratili...sve me zanima!!molim.. :shock:

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

moj je bi na op. sa dvije godine i anesteziju je izrazito loše podnio.
    bacao se, plakao, vrištao i sva sreća da sam bila s njim, jer mislim da bi se valjda 10 puta uario od onu željeznu ogradicu da je bio sam.
    to je sve bilo u polusnu i trajalo je nekakvih 40-ak minuta, nakon toga je odspavao pola sata i probudio se kao da ništa nije bilo. bio je umoran i mamuran ali ništa strašno.

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno evo odgovora-ono čega sam se i bojala

prošla je operacija,naravno i anestezija sve je bilo ok.ALI kad sam je došla vidit u 2 sata ona je stajala u onom krevetiću izbezumljena od plača kad sam je uzela jecala je bez prestanka......strašno.....rekli su da zovemo,svaki put su rekli da je dobro :? a naravno to je njima normalno da plače.umesto da puste roditelje da brinu o svojoj djeci oni rade kontra....a da je dobila temp.nebi mogli kući,tu bi se nadovezalo još svašta,bakterija,virus i sl. dobila sam je u 5 sati da idemo ,pošto nismo iz Zg.odnela sam je u piđami,jer je nisam mogla obući koliko se ona mene držala-jadno malo stvorenje sad mi ponoći tako zaplače da je jedva smirim-spava sad samnom i ne odvaja se od mene.eto moje iskustvo sa klaićevom bolnicom-prijatelj djece.....dokt.je super,tu nisam imala sumnje,ali za ovo što ne dopuštaju roditeljima biti uz svoje dijete to je strašno i žalosno :shock:

Audrey avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

alkimia, baš mi je žao male mišice, i slažem se s tobom da je nehumano da ne možeš biti uz dijete kad je njemu ovako teško. Ona je doživjela šok - bol, strani ljudi, mame nema... i budi spremna da će još neko vrijeme potrajati i ta 'čičak' faza i noćni nemiri.
    Ja vam želim da se brzo oporavite od operacije, i fizički i psihički. Ljubi malu princezu .

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

akimia, baš mi je žao da je tako bilo
    Sad ste doma, mazite se, ljubite

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Moja cura je bila pod općom anestezijom sa 4 godine, kad je vadila krajnike. Buđenje iz anestezije bilo je traumatično, nisam to očekivala ni znala da se i tako može razbuđivati. Bila je izbezumljena, vikala je teškim, umornim glasom, plakala (nama je bilo ružno i to što je imala krvi u ustima pa je to otežavalo situaciju, u određeni trenucima sam mislila da će se ugušiti tom krvlju), bila je u nekakvom polubudnom stanju, bacala se, trgala meni iz ruku, i sve to skupa trajalo je možda pola sata. Nakon toga-ko nova

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Malisa je bio na operaciji testisa s 10 mjeseci. Nakon anestezije je bio jako uspavan, mlohav i bezvoljan. Najtezi dio mi je bio uskracivati mu dojenje i vodu, jer je bilo vruce i zednio je, a nije smio piti prvo par sati, a onda tek mrvicu. Kad je to proslo, bio je ko novi.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •