Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 53

Tema: Osjećate li krizu? Recesija...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno Osjećate li krizu? Recesija...

O tome se priča, piše, toga se bojimo....no, koliko je i u kojoj nas je mjeri pogodila u stvarnosti?
    Jeste li ju osjetili, u kojim segmentima i imate li kakve slamke spasa?

Rene2 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ne.
    Nemam kredita, pa valjda zato ni ne osjetim.

Otkako je kriza, MM se zaposlio (bio je 8 godina bez posla) tak da je nama u globalu bolje, sad imamo 2 plaće, a i mene krenulo s honorarnim poslovima :D

Ja sam ti baš neki kontraprimjer.

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Ne osjećam krizu, zasad. Osim da svi o tome pričaju... Iskreno se nadam da će uskoro sve biti dobro. Zapravo bolje. Da će ovo potaknuti pozitivne promjene kako kod nas, tako i globalno

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Da, i ja se nadam da će biti gotovo ubrzo, ali nisam baš uvjerena...ja sm recimo imala jedan kredit (imam još uvijek) koji je u CHF, naravno da je skočio za nekih sto kuna + kamata povećana .
    A i poznam osobu koja je nakon 30 god rada u Plivi ostala bez posla, a u mirovinu ne može.....

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

ne osječam
    bojim se
    vlada nam je nesposobna

lucij@ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ne osjećam je, ali vidim da dolazi, po poskupljenjima, po otkazima u brojnim firmama, po manjoj količini posla, po stanju na burzama...
    Bojim je se, bojim se i da neće brzo proći

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Osjećam je....
    Imam kredite, ostala bez posla tražim novi u Sarajevu ili Zagrebu...
    Trenutno je sve svedeno na preživljavanje, krediti se isto tako ne plaćaju, jer nemamo od čega...

Kriza će biti i proći će... kada? Vjerovatno za 1-2 godine, a do tada ko živ ko mrtav!

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Za sada ne.

japanka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Osjećamo je i to jako
    rate kredita su narasle, šogi ostala bez posla pa plaćamo i njen kredit...uglavnom, veselo nam je
    gledam na svaku kunu, po prvi put u životu

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

privatno primjerim jedino da mi je narasla rata za kredit preko 500kn (radi jačanja CHF).

Žabica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Ne osjećam nešto pretjerano, malo porasle rate, al me povećanje cijena bome plaši. Strah me daljnjeg razvoja situacije...

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Zbog porasta tečaja CHF i porasta kamate, mjesečna rata kredita mi je u zadnjih godinu dana porasla 18%...

Inače se neću žaliti, ne mogu reći da je nama preloše. Nemamo viška novaca, ali srećom, nemamo trenutno ni manjka. Taman koliko nam treba.
    Nadam se samo da neće doći neki nepredviđeni troškovi i trebali bismo izgurati.

Pandora Aura Monroe avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Osobno, gledajući svoje financije - ne osjećam. Kredite nemam i nikad se nisam razbacivala novcem.
    Osjećam donekle u poslovnom okruženju. Neki klijenti su pogođeni pa je bilo malo panike, no posla ne nedostaje, naprotiv.
    Nastojim ne podlijegati crnim slutnjama koje generiraju mediji, gledam na recesiju kao na vrstu katarze i nadam se da će svijet iz krize izaći bolji, pametniji i okrenut pravim vrijednostima. Ionako nikad nisam voljela kapitalističku logiku neumjerenog zgrtanja i proizvodnje smeća.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Da , osjećam
    Mjesečno sam skresala troškove za oko 600 kn ( jeftiniji telefonski operater, otkazala neke bankovne usluge... ), a uskoro ću još za 500.
    Ne kupujemo novu odjeću , ne naručujemo pizzu ( sami pravimo ),
    ne idemo u restorane i tako
    Minusa nemam , nešto sitno imam ušteđevine ali to čuvam ko oči u glavi.
    Kredite ne mogu smanjit sve i da hoću , još bi mogla malo smanjiti gorivo.
    Nas ubija što ove godine imamo puno svatova , još jednog školarca , na jesen moramo staviti novu fasadu ....

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Da , osjećam
    Mjesečno sam skresala troškove za oko 600 kn ( jeftiniji telefonski operater, otkazala neke bankovne usluge... ), a uskoro ću još za 500.
    Ne kupujemo novu odjeću , ne naručujemo pizzu ( sami pravimo ),
    ne idemo u restorane i tako
    Minusa nemam , nešto sitno imam ušteđevine ali to čuvam ko oči u glavi.
    Kredite ne mogu smanjit sve i da hoću , još bi mogla malo smanjiti gorivo.
    Nas ubija što ove godine imamo puno svatova , još jednog školarca , na jesen moramo staviti novu fasadu ....

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nismo osjetili do sada, ali upravo danas smo saznali da će Miro vjerojatno ostati bez posla, gasi se firma
    Imamo puno kredita i još pomažemo njegovu mamu koja bi bez toga maltene bila gladna, meni uskoro počinje drugi dio porodiljnog koji je teška crkavica i bogme će nam bit jako, jako gusto

Ali ja zaista vjerujem da nigdar ni bilo i tako dalje, znate već
    Nek je nama živa na ramenu glava, nek smo svi zdravi - to je najvažnije!
    A za lovu, jbg...nekako ćemo preživjeti 8)

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kloklo
    tako je i kod nas
    i MM se boji da bi mogao ostati bez posla, nadamo se da je to samo prolazna kriza
    ne mogu reć da smo krizu do sad osjetili, ali se bojim što donosi sutra

ali što kažeš samo da je zdravlja, nekako će već biti

mirjana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

bojim se jedino da i MM i ja ne ostanemo bez posla (ili plaća) istovremeno.

s jednom plaćom možemo preživjeti (imamo samo kredit za auto) - uz popriličnu štednju, ali mogli bi.

kloklo, jel ti može Miro na drugi dio porodiljskog?

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

To nam je najvjerojatnije jedina opcija...ne moram vam reć kolko mi se srce kida zbog toga

Al trudimo se bit dobre volje i naći smiješnu stranu u nevolji. Npr. kad smo razgovarali o tome da možda neće biti druge nego da jadan Jura pokraj majke zadrte militantne dojilje završi na flašici, leona se silno naljutila na mene i održala mi predavanje da sam ja uvijek govorila kako male bebe trebaju maminu cicu, a ne flašicu i kaj si ja mislim da dajem Jurici flašicu? Rekla mi je doslovce: Jesi ti malo pukla, a? Nisi li uvijek govorila nikad flašica, a?
    Joj, sunce moje opako prodojeće

thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

ajme, klo, a70v, koje su vam struke muževi?
    možda mogu naći drugi posao?

ipak je u zgu lakše.

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj kloklo prvotno napisa
    pokraj majke zadrte militantne dojilje završi na flašici
    A šta bi sa drugim načinima hranjenjaaaaa...haaaaaa???

Nadam se da će vam se brzo situacija riješiti (ja sam dobila napokon poziv na posao, pa će biti valjda moj!)

clumsy mom avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Vidim po cenama da je stigla. Na svojoj koži je ne osećam još uvek. Nemamo kredite, ne živimo na visokoj nozi, prihodi su nam varijabilni tako da nisam baš uhvatila da li više ili manje sklonimo na stranu...Za sad je ok :/

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Muzu ( i cijeloj njegovoj firmi naravski) skinuli 10 posto od place.. :/
    Na jedan stambeni kredit i jedan kredit koji otplacujemo jel smo bili jamci itekako osjetimo krizu...

A mislim da i svatko osjeti koliko manje mu ista kolicina novca vrijedi...to nam je svima isto..

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Maslačkice, čim me Leona onako oprala odmah sam se ispravila i rekla da ćemo svakako tatu natjerati da isproba prvo špricu i žličicu

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Klo, to je duh! Svima koje je kriza direktno pogodila - moja podrška Držimo se svi skupa!

Audrey avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

tatu natjerati da isproba prvo špricu i žličicu
    E da nisam čitala prijašnje postove, ne bi me ovo baš asociralo na hranjenje bebe !

No, dosta offtopičarenja, imam ja što reći i na temu krize. Nama se rata kredita opasno približila polovici naših prihoda, švicarcu je samo nebo granica, a i kamatne stope će opet gore. Hvata me panika jer smo bez ikakve ušteđevine, otišlo na adaptaciju, opremanje... ne daj Bože da se netko od nas razboli i da treba kupovati lijekove.
    Baš sam na poslu neki dan raspravljala s kolegama o kreditima i krizi, i kako su krediti i blagoslov i prokletstvo istovremeno - omogućuju ti da kupiš ono što ti treba odmah sad kad ti treba, ali radi toga kupiš više nego si to objektivno možeš priuštiti. Najbolji su primjer auti, kolega kaže kako je na kredu bilo super kupiti auto za dvadesetak tisuća eura, a da je morao za auto te novce uštedjeti vjerojatno bi kupio nekog za deset, ili polovnog. Sad mu je rata porasla toliko da mu je ozbiljno poremetila neke financijske planove.
    No, svi se slažemo da ćemo nekako izgurati ukoliko ne ostanemo bez posla. Ja sam u državnoj službi, godinama sam gledala kako ljudi moje struke u drugim firmama imaju veće plaće od mene, ali barem mi se ne može dogoditi da mi šef kaže kako sutra više ne moram doći na posao.

†marival avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

osjećamo ... krediti nas udaviše - cijene prehrane su svakom danom sve više - moji dečki jedu ko ludi .. ispada da radimo samo za hranu i režije ( koje su nam 3000 kn ) - za svoj posao se ne bojim ... ali kako će MM sa kafićem kojemu je ionako smanjen promet jer ljudi imaju sve manje novaca ... još kad sad ukinu pušenje :? :? :?

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

osjetimo, ali za sada ne toliko da bi padali u očaj.
    ja sam tek prije 3 mjeseca počela radit, firma stabilna, državna, mogu mi samo ne produžit ugovor koji mi je na godinu dana.
    mm je u mirovini tako da su makar ta primanja sigurna koliko je i država sigurna.
    ali recesiju osjetimo najviše na hrani. po prvi put uzimam promotivne materijale velikih trgovačkih lanaca i idem ko luda od jednog do drugog za obavit mjesečni šoping. do sada se sve uzimalo na jednom mjestu.
    srića pa nemamo kredita osim onih sitnih kupovina na rate pa se to može podnit.
    malo sam prikočila i s kupovanjem odjeće, posebno za L. na koju bi mjesečno spiskala popriličnu svotu novčića. više nego da smo kupili novi auto i otplaćivali kredit za njega.
    od ideje gradnje kuće smo za sada odustali.

bitno da smo živi i zdravi, sve ostalo se izgura - nekako, siti ili gladni, ali se izgura.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Maslačkice, čim me Leona onako oprala odmah sam se ispravila i rekla da ćemo svakako tatu natjerati da isproba prvo špricu i žličicu
    Klo, žao mi je što uopće morate razmišljati o tome da ideš raditi. Al ako će te utješiti, ja sam s Mihom išla raditi kad je imao 9 mjeseci - splet okolnosti bio je takav. MM uzeo porodiljni zadnja 3 mjeseca i dobio ona 2 dodatna za očeve.
    Miha je tad već dobro prihvatio dohranu i već smo izdržavali radni dan bez dojenja/izdajanja. Tak da ni to nije smak svijeta, 2-3-4 mjeseca se dečki mogu snać i s žličicom/čašicom.
    Miha je dojio još dugo, dugo, dugo nakon toga. Adaptirano nismo trebali, flašice nismo koristili.

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Žalosno što moram reći, no mojoj je mami opasno narastao obim posla....žena ima svoju vinoteku i vinariju i kaže da je dobila puno više mušterija nego prije...čini se da svi utjehu nalaze u piću . I mom mužu koji je psihijatar će se vjerojatno posao udvostručiti...barem po toj logici .

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Firma MM je nova i još nije uspjela izboriti svoje mjesto pod suncem kad ju je kriza dohvatila. Ide nabolje imaju više posla nego prije, ali daleko su još od likvidnosti. Pitanje je samo koliko dugo će ih partner izvana imati strpljenja financirati tako da mu je posao vrlo upitan. Ja traćžim posao, stalno sam na nekim testiranjima, ali od posla ni traga. Podstanari smo i jako sam zabrinuta za budućnost, posebno za dijete.

slava avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Mi još krizu ne osjećamo, dapače, MM je napredovao u firmi i primanja su mu se povećala, ali puno ljudi oko nas osjeća krizu, jer su firme u kojima rade izgubile poslove, a neki su na pragu otkaza .
    Sve u svemu nekako se bojim.

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj slava prvotno napisa
    MM je napredovao u firmi i primanja su mu se povećala...
    Ajde, falabogu da ima i ovakvih vijesti! Drago mi je zbog vas

slava avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Hvala kloklo . Nadam se da će takvih primjera biti još, ma barem da ljudi zadrže status Q.
    Želim da TM što duže zadrži posao ili nađe odmah drugi. Dojim svog drugorođenog i toliko uživam u dojenju, pa te potpuno razumijem kako ti je teško razmišljati o povratku na posao prije završetka porodiljnog.

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

MM otišao na porodiljni, jer su ima polako počeli smanjivati plaću.....i uglavnom, ne izgleda dobro.... A dojimo još uvijek, a sa tatom jede druge stvari... nema flašice...

Krediti nas malo kolju, ali izdržat ćemo... Radi se i sa strane... Samo da je zdravlja i da je naše malo zlato sa nama..

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

eto, osjetili i mi. firma nam se gasi

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ivana7997 prvotno napisa
    Au, shit
    Držte se

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj ivana7997 prvotno napisa
    Nadam se da ćeš brzo naći drugi posao!!!

A smijem li pitati čime se firma bavi? I da li se zatvara baš zbog krize ili je to i od prije se valjalo iz brda?

Eci avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Znate li gdje smo mi osjetili krizu? U udruzi u kojoj Erik ide kod logopeda. Kažu nam tamo da ni druge udruge nisu dobile ništa od države i moraju zatvoriti jer nemaju za osnovne troškove - struja, grijanje... A logopedi i svi ostali stručnjaci tamo volontiraju.
    Ne znam što bi rekla osim .

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Eci prvotno napisa
    Znate li gdje smo mi osjetili krizu? U udruzi u kojoj Erik ide kod logopeda. Kažu nam tamo da ni druge udruge nisu dobile ništa od države i moraju zatvoriti jer nemaju za osnovne troškove - struja, grijanje... A logopedi i svi ostali stručnjaci tamo volontiraju.
    Pa da... tu se steže remen...

abonjeko avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Vidim da kriza "tjera" neadekvatno obrazovanu radnu snagu s radnih mjesta...nažalost, takvih ima puno u ovoj državi pa je mnogo njih ostalo bez posla!

Ne osjetimo previše iako ne mogu reći da se nisam šokirala zimskim HEP-ovim obračunom struje po novim cijenama...520kn struje za prošli mjesec, a gotovo da se grijali i nismo je posve suludo i za zabrinuti se... :/

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Eci prvotno napisa
    Strašno! A dam se kladit da bi se za dva dana našli novci za financiranje, Dinama, recimo, ili već nečeg tako važnog

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Pazi što mi je došlo na mail:

"The budget should be balanced, the Treasury should be refilled, public debt should be reduced, the arrogance of officialdom should be tempered and controlled, and the assistance to foreign lands should be curtailed lest Rome become bankrupt. People must again learn to work, instead of living on public assistance."

Cicero, - 55 BC

abonjeko avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Davor prvotno napisa
    Pazi što mi je došlo na mail:

"The budget should be balanced, the Treasury should be refilled, public debt should be reduced, the arrogance of officialdom should be tempered and controlled, and the assistance to foreign lands should be curtailed lest Rome become bankrupt. People must again learn to work, instead of living on public assistance."

Cicero, - 55 BC
    Fak...uvijek isti problemi...najviše me se dojmi boldani dio...mislim da je to NAJVEĆI "poslovni" problem ove države...

neki dan šećemo i susretnemo poznanika zaposlenog u državnoj firmi koji kaže kako je na bolovanjima i dopustima cijelo vrijeme...tu i tamo ode i odradi "prisilno" kojih mjesec, mjesec i pol dana formalnosti radi, pa onda opet doma... sick society....

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

S obzirom da sam ja u Vojvodini, kod nas je, bar kod mene drugacije...

moji se bave poljoprivredom, i za sada OK ide, ja sam nasao posao posle 3 godine, i super mi je...

Jeste da su mi rate kredita vece za 10% zbog evra, i da se ljudi boje za svoja radna mesta, a isto tako su i racuni sa 200, skocili na 300 evrica.

Medjutim zgrade se prave, rade se putevi, drzava daje beskamatne kredite privredi, pod uslovom da ni jednog radnika ne otpuste, Fijat koji jos nije ni poceo da pravi automobile ima 3200 kupaca na listi cekanja, tako da i nije lose....

Bar za mene...

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

s obzirom da nemamo poveliki kredit (osim auta) i djece za sada, ne osjetimo krizu bar u pravom smislu. Doduše i ta je rata narasla za oko 15% više od početka otplate, a plaće uvijek iste... za sada mi se čini da stojimo u mjestu, ali već godinama nikakvih investicija a štednja vrlo sporo napreduje, skoro pa i ona stoji na mjestu. tako da često kažemo da smo u pozitivnoj nuli :/

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Unatoč globalnoj krizi,nama je bolje,hvala Bogu da nam je konačno bolje.
    Moj muž je nakon 7 predugih godina počeo opet raditi i mi smo presretni zbog toga.Zdravstveno je isto ok,sutra ide na kontrolni MR i nadam se da će i to biti ok,jer to mi je najnajnajvažnije.
    Dijete mi je isto zdravo,hvala Bogu.
    Ja radim i redovno i dodatno,često puta po cijele dane i za sada sam zadovoljna,iako osjećam golem umor u kostima.
    Kredita nemamo,stan imamo,kupljen davno za keš,zarađen u tuđini.Auto nam se raspada,ali nema šanse da dižemo kredit zbog toga i onda strepimo 5-7 godina.Uostalom,ja se vozim vlakom i busom,a i muž je rekao da će se prešaltat na vlak,jer je tako jeftinije i puno brže.
    Maštamo o kućici,teren imamo,ali love za kućicu ne,jedino da prodamo stan,a to ne želimo.Ja čekam veliko nasljedstvo,postupak je u toku,pa se nadam da bi s tim novcem,možda mogli i kućicu napraviti.
    Izgubili smo jako puno u investicijskom fondu,dionicama isto,ali mi smo optimisti i nadamo se da će se to sve oporaviti za desetak godina,pošto smo i tako te udjele kupovali da osiguramo lovu djetetu za faks.
    Minuse na tekućem ne koristimo,nemamo sto tekućih,deviznih i sličnih računa,jer sve to košta,te članarina simo,te naknada za vođenje računa tamo i na kraju godine ispadne da je banka popapala tristotinjak kuna minimalno za te naknade,a ništa ja nisam dobila za to.E pa nema toga kod nas,imamo svaki svoj tekući,jedan devizni i muž ima Diners od firme za rezervu,ali ga ne koristi,niti išta za to plaća.Kreditnih kartica sam se riješila prije sedam godina kad mi se muž razbolio i završio na dugotrajnom bolovanju.U to vrijeme smo razmišljali i o drugom djetetu,ali,na žalost zbog novonastalih okolnosti smo morali odustati od toga.Nismo tipovi ljudi koji kažu"bit će nekak".Mi nismo nikad tako živjeli,niti nećemo i mislim da zahvaljujući tome i nemamo sad problema.
    Samo daj nam Bože zdravlja,ništa drugo.
    Svima vama želim također puno zdravlja i da što lakše prebrodite krizu.
    Eto tako pošto nemamo nikakvih "repova" nama je ok i nadam se da će tako i ostati

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Tanči uz tvoje riječi i kriza se čini prebrodiva...Svaka čast.

abonjeko avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa
    Unatoč globalnoj krizi,nama je bolje,hvala Bogu da nam je konačno bolje.
    Moj muž je nakon 7 predugih godina počeo opet raditi i mi smo presretni zbog toga.Zdravstveno je isto ok,sutra ide na kontrolni MR i nadam se da će i to biti ok,jer to mi je najnajnajvažnije.
    Dijete mi je isto zdravo,hvala Bogu.
    Ja radim i redovno i dodatno,često puta po cijele dane i za sada sam zadovoljna,iako osjećam golem umor u kostima.
    Kredita nemamo,stan imamo,kupljen davno za keš,zarađen u tuđini.Auto nam se raspada,ali nema šanse da dižemo kredit zbog toga i onda strepimo 5-7 godina.Uostalom,ja se vozim vlakom i busom,a i muž je rekao da će se prešaltat na vlak,jer je tako jeftinije i puno brže.
    Maštamo o kućici,teren imamo,ali love za kućicu ne,jedino da prodamo stan,a to ne želimo.Ja čekam veliko nasljedstvo,postupak je u toku,pa se nadam da bi s tim novcem,možda mogli i kućicu napraviti.
    Izgubili smo jako puno u investicijskom fondu,dionicama isto,ali mi smo optimisti i nadamo se da će se to sve oporaviti za desetak godina,pošto smo i tako te udjele kupovali da osiguramo lovu djetetu za faks.
    Minuse na tekućem ne koristimo,nemamo sto tekućih,deviznih i sličnih računa,jer sve to košta,te članarina simo,te naknada za vođenje računa tamo i na kraju godine ispadne da je banka popapala tristotinjak kuna minimalno za te naknade,a ništa ja nisam dobila za to.E pa nema toga kod nas,imamo svaki svoj tekući,jedan devizni i muž ima Diners od firme za rezervu,ali ga ne koristi,niti išta za to plaća.Kreditnih kartica sam se riješila prije sedam godina kad mi se muž razbolio i završio na dugotrajnom bolovanju.U to vrijeme smo razmišljali i o drugom djetetu,ali,na žalost zbog novonastalih okolnosti smo morali odustati od toga.Nismo tipovi ljudi koji kažu"bit će nekak".Mi nismo nikad tako živjeli,niti nećemo i mislim da zahvaljujući tome i nemamo sad problema.
    Samo daj nam Bože zdravlja,ništa drugo.
    Svima vama želim također puno zdravlja i da što lakše prebrodite krizu.
    Eto tako pošto nemamo nikakvih "repova" nama je ok i nadam se da će tako i ostati
    BRAVO na ustrajnosti i dosljednosti!

izvrsno je kada možeš imati krov nad glavom bez kreditnih "repova"!!!!

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Osjećamo krizu jer imamo velike račune za režije (grijanje na plin nas ubi, a i račun za struju ) - sveukupno računi mjesečno po 2500 kn , kredita nemamo :D , već 5 mj. živimo od mog bolovanja za komplikacije/porodiljnog (a sad je tu i beba) jer po zimi moj muž nema posla (građevina), a tu se skupio i minus na mom računu... Evo čekam da prijavimo malecku, pa da dignemo novce od države i Bandića i obogatimo se...
    Ako ništa, barem će mi tekući račun počet na nešto sličiti...

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •