Citiraj Tanči prvotno napisa
Unatoč globalnoj krizi,nama je bolje,hvala Bogu da nam je konačno bolje.
Moj muž je nakon 7 predugih godina počeo opet raditi i mi smo presretni zbog toga.Zdravstveno je isto ok,sutra ide na kontrolni MR i nadam se da će i to biti ok,jer to mi je najnajnajvažnije.
Dijete mi je isto zdravo,hvala Bogu.
Ja radim i redovno i dodatno,često puta po cijele dane i za sada sam zadovoljna,iako osjećam golem umor u kostima.
Kredita nemamo,stan imamo,kupljen davno za keš,zarađen u tuđini.Auto nam se raspada,ali nema šanse da dižemo kredit zbog toga i onda strepimo 5-7 godina.Uostalom,ja se vozim vlakom i busom,a i muž je rekao da će se prešaltat na vlak,jer je tako jeftinije i puno brže.
Maštamo o kućici,teren imamo,ali love za kućicu ne,jedino da prodamo stan,a to ne želimo.Ja čekam veliko nasljedstvo,postupak je u toku,pa se nadam da bi s tim novcem,možda mogli i kućicu napraviti.
Izgubili smo jako puno u investicijskom fondu,dionicama isto,ali mi smo optimisti i nadamo se da će se to sve oporaviti za desetak godina,pošto smo i tako te udjele kupovali da osiguramo lovu djetetu za faks.
Minuse na tekućem ne koristimo,nemamo sto tekućih,deviznih i sličnih računa,jer sve to košta,te članarina simo,te naknada za vođenje računa tamo i na kraju godine ispadne da je banka popapala tristotinjak kuna minimalno za te naknade,a ništa ja nisam dobila za to.E pa nema toga kod nas,imamo svaki svoj tekući,jedan devizni i muž ima Diners od firme za rezervu,ali ga ne koristi,niti išta za to plaća.Kreditnih kartica sam se riješila prije sedam godina kad mi se muž razbolio i završio na dugotrajnom bolovanju.U to vrijeme smo razmišljali i o drugom djetetu,ali,na žalost zbog novonastalih okolnosti smo morali odustati od toga.Nismo tipovi ljudi koji kažu"bit će nekak".Mi nismo nikad tako živjeli,niti nećemo i mislim da zahvaljujući tome i nemamo sad problema.
Samo daj nam Bože zdravlja,ništa drugo.
Svima vama želim također puno zdravlja i da što lakše prebrodite krizu.
Eto tako pošto nemamo nikakvih "repova" nama je ok i nadam se da će tako i ostati
BRAVO na ustrajnosti i dosljednosti!

izvrsno je kada možeš imati krov nad glavom bez kreditnih "repova"!!!!