-
Gimnastika za manje klince, ima li gdje?
Voljela bih s mojom 17 mj kcerkom ici na gimnastiku ali ne razvojnu nego rekreativnu. Zanima me postoji li u Zagrebu nesto tog tipa? Igraonice mi nisu simpa. Znaci, nesto u nekakvoj sportskoj dvorani sa strunjacama i spravama prilagodjenim manjoj djeci koja mogu u prisustvu roditelja izvoditi akrobacije kakve zele. Mozda neki vrtici imaju tako sto organizirano?
-
I mene zanima, pošto imam malog živahnog dečka od 29 mjeseci.
Rado bi na neku aktivnost ( znam da postoji plivanje, ali nešto osim toga ) jer ima puuuno viška energije, a i dosta je bistar tako da mislim da bi mu koristilo da malo usmjerimo tu energiju na nekaj.
-
kod nas u ČK ima.
prva grupa je od 2-3 godine, radi se o univerzalnoj sportskoj igraonici u gimanstičkom centru Aton.
s tim najmlađima su uz trenera i roditelji.
kako je moja preko 3 godine ona je bez mene, uspijem tek malo škicnuti tu i tam.
uglavnom želim reći da smo super zadovoljni. idemo 2x tjedno po 40 minuta. rade vježbe razgibavanja i zagrijavanja 15 minuta, pa onda kalsika, kolut naprijed, pa skaču po strunjačama, pa preko prepreka, osnovni elementi gimastike, imaju igrice, vježbaju uz pjesmice, jednom su u maloj dvorani, jednom u gimnastičkoj uz ostale (starije; npr. Filip Ude, pa mu se dive) koji baš treniraju.
prava gimnastika kreće tek s 6 godina.
djeca uživaju, jest da im je koncentracija kraćeg vijeka, ali sve to skupa nekako ide.
a da su preslatki tu nema dvojbe
nadam se da imate nešto slično u ZG
-
Zvuči divno Riana, možda se neko javi s info za Zgb!? :/
-
u Zg ima Educarena.
Nisam sigurna jel od 3 godine ili može i ranije. Ali cijene su :shock:
I još jedan nedostatak mi je motanje po centru za vrijeme najveće gužve.
-
Pa ne znam baš za tak male, neki baby-fitness. Mislim da je Jovančević imao nešto
Inače, mi idemo na gimnastiku u Hrv. sokol al primaju tek od 3 god, a čak i onda su još premali da budu tih sat vremana...
I tamo su roditelji samo prvi sat sa njima i na pokaznim satovima, recimo za Božić i za kraj godine
-
Ne samo cijene, već ne možeš doći na red, imaju liste čekanja.
A o higijeni na njihovom bazenu i u igraonici se već pisalo na ovom forumu.
http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...ight=educarena
Postoji i Sportsko društvo Popeye, ali mislim da djeluje samo u vrtići na zapadnom dijelu grada.
-
Mi smo krenuli u Educarenu prije 10 dana. Dobna granica je 3 god (išli smo 2 mj prije), plaća se 550 kn za dva puta tjedno....
Lucianu je zasad ok, ali vidim da je velika razlika između njega i ostalih polaznika, ipak je razlika po par mjeseci, što je u toj dobi puno, tak da mu koncentracija nije na nivou....
Dok god je njemu ok, i dok me ne mole da ga ispišem
, nastavit ćemo....
.
Zadovoljan je, kad završi sat, hoće još ostati, samo što njega više zanima što ima od silnih rekvizita po dvorani nego što trenerica govori...
-
mi plaćamo 150 kn/2xtjedno.
i jednom u dva mjeseca je subotom vježbanje s roditeljima+klipići i sok.
-
Riana, to je u Čakovcu ili u Nedelišću?
-
-
nas su već u 9. mjesecu prebacili na popis za sportsku akademiju u Educareni jer smo uredno platili plivanje za bebe, ali nismo ni krenuli jer je G sklona upalama uha. Tako da sm odustala, probat ćemo ovo na jesen pa ćemo vidjet. a možda se odlučim samo za ritmiku u vrtiću jer mi je puno bliže, a stvarno mi je tlaka kroz tu gužvu u centru. to je samo moja lijenost.
-
U VITA fitnes centru (kod Rotora i Bile) postoji igraonica tog tipa za djecu od 3 godine ali mogu i nešto mlađi.
Roditelji vježbaju u drugim dvoranama, a s djecom je jedan sportski trener - imaju različite rekvizite (strunjače, čunjeve, lopte i sl.)...
cijena cca 250 kn mjesečno
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma