-
Želim javno reći o Šibenskom rodilištu i ginekološkim ordinacijama. Iz vlastitog iskustva znam da trudnice nemaju nikakvu prednost, čekaju na sve preglede i po dva sata. Ostali pacijenti su nekulturni prema nama, a sestre posebno. Neljubazne su u ophođenju prema pacijentima, ginekolozi psuju i ponašaju se kao da su popili pamet cijelog svijeta...Nikada do sad nisam doživjela da imam prednost, a danas sam totalno poludjela čekajući ginekološki pregled, kojeg na kraju nisam niti obavila jer nisam mogla više podnositi ulaženje preko reda jer ovdje vrijedi pravilo preko veze( tko čiju mamu ili rođaka poznaje).
U 37. tjednu trudnoće, s visokim tlakom, uz preporuku mirovanje, umorna, neispavana, s žgaravicom i otečenim rukama i nogama strpljivo sam sve to gledala sat i 30. A onda vidno iznervirana ugrabila svoju knjižicu, jedva pronašla vrata i otišla. Beba mi se uznemirila, ja se rasplakala i obećala sebi da do kraja trudnoće neću više biti u toj čekaonici.
Pa neka mi netko onda kaže kako je u šibenskom rodilištu situacija bolja!!! Radije bih rodila na cesti ili staji nego u njemu! A oni neka pričaju i hvale se kako je osoblje odlično.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma