-
Do kada ste podizali bebače na podrigivanje
Naime, moja curka ima 8 i pol mjeseci i ako je ne podrignem nakon klope (bilo mlijeko, bilo na žličicu) obavezno bljucne dio, a ako je podrignem sve je ok. Dokle to tako ide?
-
To ti je stvarno individualno. Neka djeca ne zahtjevaju podrigivanje nikada, nekoj stvarno treba - ovako kao tvojoj.
Znam da ti nisam pomogla svojim odgovorom, no na zalost bas i nema drugog
-
-
Osoblje foruma
-
Osoblje foruma
Ninči, pa jesi li pitala pedijatre?
Ili da nazoveš nekog gastroenterologa?
-
-
Osoblje foruma
Sigurna sam da nije ništa strašno, ali zašto bi razbijala glavu time već nekoliko mjeseci, ako ti netko kompetentan može dati odgovor.
Zato, lijepo, telefon u ruke i pitaj.
Ništa ne možeš izgubiti.
Ako je ništa, da se ne sekiraš.
Ako treba nešto poduzeti, bolje poduzimati što prije. (Pritom ne mislim na neku bolest, već ćeš možda trebati staviti djetetu... jastučić pod guzu. Ili tako nešto banalno).
-
Hvala, Apri! Trebao mi je taj vjetar u leđa!
MM se brine, ali ima tezu da mi negdje griješimo i da nam dr.ni ne može pomoći...tako da sam probala sve što sam uspjela naći o tome, ali nije bilo učinka...vrijeme je da mi netko kaže što mi je činiti!
Ne znam koliko ću imati od zvanja gastroenterologa, jer nitko ne želi ništa suditi bez pregleda....ali i odvest ćemo ju na pregled ako nam zvanje ne pomogne!
Svakako javim što je bilo, tako da zna netko ako se (ne daj Bože) nađe u sličnoj situaciji!
-
Mi imamo isti problem kao i Ninči (sad ima 7,5 mj). S prvim djetetom je bilo isto i prestalo je tek kad se naučilo samostalno sjediti, a do tada bih obavezno morala svako malo dizati na ruke da podrigne (ne samo direktno nakon obroka, nego i tijekom noći neovisno o podojima).
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma