-
Docjepljivanje infanrixom
Imam pitanje na koje nisam uspjela naći odgovor.
G se još u petom mj. trebao cijepiti četvrtom dozom infanrixa, ali kako je krenuo u vrtić boleštine su nas ulovile i tako do sada nismo to obavili.
Zanima me s obzirom da je zadnju dozu ( od one tri zaredom ) primio 25.5.2007. koliko još možemo to odgađati, tj. da li ima neki rok do kad se treba cijepiti, a da nemoramo sve ispočetka?
Još da napomenem, ne znam jel ima veze, da je prije mjesec dana bio u bolnici pet dana zbog upale pluća, pa mi se nekako čini da je možda sada prerano nakon te boleštine ga cijepiti. Sada je zdrav neka tri tjedna.
Bili smo kod pedice na kontroli početkom mjeseca i otkazali termin koji smo imali za cijepljenje 10.12. na svoju ruku, mada je ona rekla da bi ga trebalo cijepiti jer je sad zdrav, a iza nove godine će opet u vrtić pa me strah još više. Ja bi ga cijepila sad možda, ali eto nemam iskustva pa nisam pametna.
Još da napomenem da mu je u zadnjem nalazu urina nađen enterokok 10 na 3, za koji je pedica rekla da ne treba antibiotik jer je mala količina
:/ . Jel bi i to bio indikator za necjepljenje ili?
Mislim po njoj to nema ništa veze, ona bi ga sada bez obzira cijepila, a ja bi molila ako bi netko mogao dati savjet i odgovore na ova pitanja i dileme.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma