Ifigenija prvotno napisa
Hm, i u privatnom životu sam sklona hiperbolama i senzacionalizmu. Pa valjda blebnem naslov, eto, iz dubine duše i ostanem živa. Nemam ništa protiv da se preimenuje kako god - da bude jasniji i prihvatljiviji.
Ja sam imala pomoć, i cijeli dan (čuvalica) i pol dana, i par puta tjedno, i svakako - i džaba. Nije u pitanju kuća, ni nered - nego ja. Koliko drugi spremaju - toliko više ja neredim...
Ne da mi se. Mrzim spremanje, a ne bih ga mrzila. Zapravo, kad krenem - sve pet. Al mi se teško pokrenut...
Ne znam. Recimo kad držim kuću - sebe - u redu, tada je sve s djecom okej. Jednostavno sam pribrana, pa sad - što iskrsne, to i riješim. Ali kada se stvar otme kontroli, tada nemam SEBE pod kontrolom, i to je temeljni problem. Uhvati me malodušje, grizodušje, tuga, depresija, svašta nešto - a sve nekonstruktivno i loše.
Oduvijek sam imala problem sa spremanjem, i nije tajna zašto - zbog iskustva s majkom koja jest držala sve u redu, ali po koju cijenu, fiju! No, dosta o njoj. Ja sam tu bitna...
Divim se ženama koje bez nekih većih bedova sve drže pod kontrolom. Kako to radite? I kad stignete sve one ugodne stvari ostale u životu?